CECA NAJAVILA UŠĆE 3! Pevačica na dobro poznatom mestu sprema spektakl, svi se pitaju hoće li opet napuniti čuvenu lokaciju!


IZVOR: Republika/ D. L. - 29.09.2024 | 15:00


Inače, na TikTok profilu Svetlane Cece Ražnatović nedavno se pojavio zanimljiv video u kojem je popularna pevačica otkrila da je ugostila rokera Đorđa Davida u svom privatnom Spa centru.

Foto: ST/V. LUKIĆ
CECA NAJAVILA UŠĆE 3! Pevačica na dobro poznatom mestu sprema spektakl, svi se pitaju hoće li opet napuniti čuvenu lokaciju!

Pevačica Ceca Ražnatović otkrila je da je zakazala koncert na Ušću 3. Tačan datum će biti objavljen vrlo brzo, a pevačica ne može da dočeka da se druži sa publikom.

 Ceca je najavila susret sa fanovima na Ušću sledeće godine i izazvala veliko uzbuđenje među svojim pratiocima.

- Dragi moji, videćemo se na Ušću, ako Bog da sledeće godine - rekla je Ceca za Blic.

Foto: Ata images

Ceca Ražnatović

 

Inače, na TikTok profilu Svetlane Cece Ražnatović nedavno se pojavio zanimljiv video u kojem je popularna pevačica otkrila da je ugostila rokera Đorđa Davida u svom privatnom Spa centru, smeštenom u luksuznoj vili na Dedinju.

Uzbuđeno opisujući svoj Spa centar, Ceca je otkrila detalje poput bazena sa slanom vodom, hiperbarične komore, sobe sa pticama i krokodilima, turskog kupatila i ostalih sadržaja koji su deo njenog privatnog raja za opuštanje. Ova neobična kombinacija luksuza i egzotičnih elemenata privukla je pažnju javnosti i postala tema brojnih diskusija.

Foto: Republika TV

Ceca Ražnatović

 

- Ona ima Hyatt regency" u gajbi" - počeo je Đorđe David.

- Ja Đoleta kad sam odvela kod mene u Spa, nije mogao da veruje - dodala je Ceca.

Bazen sa slanom vodom, hiperbarična komora, slana soba, soba sa pticama, soba sa krokodilima, tursko kupatilo, a ja joj kažem: "Pa jel si ti normalna?", a ona kaže: "Ma, mrzi me - opisivao je Đorđe, a onda se Ceca nadovezala:

Pa neće niko sa mnom, ja kažem: "Lidija, hajmo dole, hajmo u Spa", a ona viče: "Pa ne mogu". Zovem Helenu, ona viče: "Tetka, ne mogu, fakultet, trening, dečko, društvo". Niko neće, jedino Željko hoće, ali sa Željkom mi nije zabavno, jer on skače sve vreme i gledam kako će da se polomi, a ja trčim za njim i onda mi je stres. 

BONUS VIDEO: