ĆERKA JELENE KARLEUŠE DONELA KONAČNU ODLUKU! Nakon OVOG POTEZA Duška Tošića progovorila javno o svemu!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 29.09.2024 | 17:30


NIje časila ni časa da ovu vest podeli sa svima!

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock_Caslav_Vukojicic, youtube.com/RTV Pink Official, Instagram/Nika Tošić
ĆERKA JELENE KARLEUŠE DONELA KONAČNU ODLUKU! Nakon OVOG POTEZA Duška Tošića progovorila javno o svemu!

Nedavni razvod Jelene Karleuše i Duška Tošića privukao je veliku pažnju javnosti, ali i postavio pitanje kako će sve ovo uticati na njihovu ćerku Niku Tošić. Ipak, čini se da je Nika, poput svoje majke, veoma jaka i samostalna ličnost.

Foto: instagram.com/nika.tosic

Nika Tošić

Aktivna je na društvenim mrežama, posebno na TikToku, Nika redovno deli važne trenutke iz svog života sa svojim fanovima, pokazujući da je nasledila talenat i harizmu svoje poznate majke.

Duško Tošić iznenadio svoju ćerku Niku

Nedavno otkriveno da je Duško Tošić, bivši fudbaler, sada i ugostitelj, izazvalo je posebno oduševljenje kod njegove ćerke Nike. Naime, Duško je za svoju ćerku u svom novootvorenom restoranu u Beogradu pripremio njeno omiljeno jelo i dao mu ime po njoj. Ovaj gest ostavio je Niku bez teksta, a ona je odmah podelila ovu divnu vest sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Foto: ATA Images

Jelena i Duško

Mnogi su istakli u komentarima da je Duško divan otac, te da je gest koji je napravio za svoju ćerku zaista nešto što se retko viđa. Ovaj gest fudbalera takođe pokazuje da, uprkos razvodu, Duško i Jelena nastoje da ostanu posvećeni roditelji i da svojoj deci pruže ljubav i podršku koja im je potrebna.

Nika Tošić krenula stopama Jelene Karleuše

Pored toga, Nika Tošić nedavno je objavila svoj muzički prvenac, pokazujući da je nasledila ne samo talenat svoje majke, već i hrabrost da krene vlastitim putem u muzičkoj karijeri. Njen prvenac privukao je pažnju javnosti, a mnogi su primetili sličnost i harizmu koju Nika deli sa svojom majkom Jelenom Karleušom.

BONUS VIDEO: