MILAN KALINIĆ SE OGLASIO! Na pitanje o RAZVODU, poručio je samo JEDNO!


IZVOR: Republika/O. B. - 29.09.2024 | 20:34


Milan Kalinić se zvanično oglasio nakon vesti da se razvodi od supruge Sandre posle skoro dve decenije braka!

Foto: Instagram.com
MILAN KALINIĆ SE OGLASIO! Na pitanje o RAZVODU, poručio je samo JEDNO!

Popularni glumac i voditelj Milan Kalinić, poznat po brojnim ulogama u domaćim filmovima i serijama, nalazi se u procesu razvoda od svoje supruge Sandre. Par koji je u braku od 2006. godine, trenutno prolazi kroz teške trenutke nakon odluke o razdvajanju. Imaju dvoje dece, ćerku Teu i sina Vuka, koji su svakako u fokusu ove priče.

Milan Kalinić se oglasio za domaće medije, ali kratko je samo poručio da ne želi da komentariše ovu temu, čime je samo ostavio prostor da su informacije o razvodu tačne, budući da nije želeo da negira. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

- Nemam komentar - poručio je Milan Kalinić za 24sedam. 

Podsetimo, venčanje Milana Kalinića i Sandre se odigralo u crkvi Svetog Marka u prisustvu porodice, prijatelja i brojnih zvanica iz javnog sveta. Sandra je svojevremeno podelila svoju emotivnu priču o trenutku kada ju je Milan zaprosio, opisujući svoje osećaje kao i neočekivani razvoj događaja tog dana. Ova priča dodatno baca svetlo na njihovu ljubavnu priču i pokazuje da su, kao i svaki drugi par, imali svoje posebne trenutke.

Foto: Instagram.com

Milan Kalinić i Sandra Kalinić

 

- Videla sam da je Milan uznemiren, ali nisam ni slutila zbog čega. Nije mi se jelo slatko i jedva sam ga poslušala. Kad sam ugledala prsten, zanemela sam. To je značilo da me pita da li ću s njim da podelim život. Bila sam u šoku. Sve mi je poispadalo iz ruku. Oboje smo bili zbunjeni - ispričala je Sandra svojevremeno, pa dodala:

- On se sabrao, izašao iz kola i klekao. Samo sam ponavljala: da, da. Zauvek ću pamtiti taj sedmi oktobar. Odjednom, javila se njegova mama i šapućući konspirativno pitala da li sve ide po planu. Poslala sam poruke svim drugaricama i u roku od pola sata pola grada je znalo da se uskoro udajem.

BONUS VIDEO: