"U GRČU SMO I STRAHU"! Produkcija takmičenja "Zvezde Granda" STROGO ZABRANILA ŽIRIJU da govori o POVRATKU Saše Popovića!


IZVOR: Republika - 29.09.2024 | 23:59


Đorđe je otkrio da žiri trenutno funkcioniše bez Saše Popovića, ali da se očekuje i njegov povratak na velika vrata.

Foto: ST/B. Jovanović, ATA Images
"U GRČU SMO I STRAHU"! Produkcija takmičenja "Zvezde Granda" STROGO ZABRANILA ŽIRIJU da govori o POVRATKU Saše Popovića!

Roker i član žirija Zvezde Granda, Đorđe David, je odlučio da pokaže svoju zahvalnost muzičkoj zvezdi Ceci Ražnatović tako što je prisustvovao njenom solističkom koncertu u Zvorniku.

Foto: Goran Doljančević

Đorđe David

Oduševljen njenim nastupom, Đorđe je izrazio samo reči hvale za koleginicu. Istakao je da je prvi put prisustvovao Cecinom koncertu i da je bio impresioniran vanvremenskim pesmama koje publika obožava. Takođe, pohvalio je njen glas i izrazio uverenje da će Ceca i dalje dugo pevati, zbog čega je doživljaj koncerta bio veoma pozitivan za njega.

- Mi smo sad u familijarnim odnosima od kad su krenule ove Zvezde Granda. Zaista je nikada nisam slušao uživo. I poslednji dan snimanja u ovoj nedelji i nešto smo se dogovarali i kaže 27. smo u Zvorniku, reko, čekaj, cela ekipa, ceo tim, kaže, "da". Reko, nikada te nisam slušao pri tom idem, ova dva pileta naša isto da čujem, dolazim u Zvornik. Kaže, čekaj, zezaš? Reko majke mi. Šta je to, auto-putem si tu za sekundu. I moj utisak je da mi je sve jasno. Prvo, to su pesme koje su vanvremenske, vidim da publika od prvog do poslednjeg stiha, apsolutno sve zna, što je ogromna privilegija za pevača, što je ogroman plus za pevača, što znači da je to odradio iz duše. Ne znam koliko godina ima da to već traje, to je stvarno strašno i onako kao za jednu ozbiljnu disertaciju kako i šta, ali mislim da se ona negde ne menja, njen glas i dalje radi fenomenalno, koliko ja čujem, a mislim da čujem, ovde falševa nije bilo, sve gruva onako kako treba, bend je usviran, mislim da će ona pevati još dugo, dugo, dugo, iako joj se ovo možda neće dopasti što kažem, ali publika ovo voli da sluša. Vidim da je puno klinaca, drago mi je da sam čuo, tako da ću sad imati argumente vrlo konkretne da nekim drugim ljudima začepim usta kad nešto graknu, protiv njenog pevanja ili bilo čega drugog. Ovo je stvarno bilo jedno dobro, dobro iskustvo za mene.

Foto: Ata Images/Vladimir Lukić

Đorđe David i Ceca

 

Tokom koncerta, Đorđe je takođe izrazio oduševljenje funkcionisanjem benda, ističući posebno kvalitet ritam sekcije. Pohvalio je i mlade muzičare Juliju Petrović i Mikija Sekulovskog, naglašavajući da su se sjajno uklopili u Cecinu muzičku priču, te da će im to iskustvo značiti u budućoj karijeri.

 

- Jeste, moram da kažem ritam sekcija je odlična i mislim da kada se ovako postavi svirka ritam sekcija je nešto na šta je užasno lako nasloniti se kad su drugi instrumentalisti u pitanju. Smrzlić to vodi kako treba ali ono što je meni drago da sam isto tako večeras pored Cece čuo i Juliju Petrović i Mikija Sekulovskog da odlično funkcionišu tu, da su ušli u problematiku onako kako treba i mislim da će ovo da bude njihova neka priča koja će njima užasno značiti u nekoj njihovoj budućoj karijeri. Ali još jednom kažem, na koji način Ceca to izvodi posle toliko odrađenih koncerata, stvarno kapa dole.

 

Podrška u teškim trenucima

Đorđe je takođe istakao koliko mu je Ceca pomogla u teškim momentima, navodeći da mu je pružila podršku kada mu je bila neophodna. Bez obzira na reakcije javnosti, on je naglasio da mu je Cecina pomoć bila od velikog značaja, te da je ona brzo reagovala kada je bila potrebna, pokazujući svoju velikodušnost.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Saša Popović

Žiri Zvezda Granda bez Saše Popovića

Kada je reč o novoj sezoni Zvezda Granda, Đorđe je otkrio da žiri trenutno funkcioniše bez Saše Popovića, ali je najavio brz njegov povratak. Istakao je da Marija Šerifović i Ceca Ražnatović prednjače u ocenjivanju kandidata, naglašavajući da obe pevačice postavljaju visoke standarde i ozbiljno pristupaju svom zanatu.

- Pa dosta smo u grču, dosta smo negde, ne nesnađeni, mi smo ljudi koji dugo ovaj posao rade, ali negde smo u grču i negde smo u strahu da li će, šta će, kako će i tako dalje i tako dalje. Sale se brzo vraća, samo ću toliko da kažem jer produkcija ne dozvoljava da kažemo taj datum. Ali ću vam reći da Marija i Ceca prednjače kad su kandidati u pitanju, nekako su im najviralniji, nekako se najviše lepe za njih dve i to je ok, i to je meni ok, ja nemam nikakav kompleks niti bilo kakvu vrstu sujete. Marija sa ove strane, Ceca sa one strane mislim da diktiraju neke standarde i diktiraju jednu stvar koja je najvažnija u ovom našem poslu, a to je zanat. One vrlo ozbiljno barataju svojim zanatom - rekao je Đorđe David za Telegraf.

BONUS VIDEO: