HITNO OGLAŠAVANJE MILANA KALINIĆA! Prokomentarisao priče o razvodu, evo šta se dešava sa suprugom Sandrom!


IZVOR: Republika/ D. L. - 30.09.2024 | 10:00


Voditelj nije mogao, a da ne prokomentariše priču o krahu braka!

Foto: ATA Images
HITNO OGLAŠAVANJE MILANA KALINIĆA! Prokomentarisao priče o razvodu, evo šta se dešava sa suprugom Sandrom!

Srpska javnost je nedavno bila uznemirena vestima o mogućem razvodu poznatog voditelja Milana Kalinića i njegove supruge Sandre Kalinić, nakon 18 godina braka.

Iako se voditelj trudi da ne govori u javnosti bilo šta vezano za eventualni razvod, sada se oglasio i objasnio kako stoje stvari. 

 - Zaista nemam informacije i nemam komentar na takve stvari. Hvala puno - rekao je glumac za Telegraf.rs. 

Foto: ATA Images

Milan Kalinić

 

Samo dan pre nego što su se pojavile vesti o njegovom navodnom razvodu, Milan Kalinić je bodrio igrače Crvene zvezde u Beogradskoj areni. Takođe, prisustvovao je premijeri predstave "Šarlota Kasteli" u Beogradskom dramskom pozorištu, gde je primećen bez supruge, u društvu kolega Mima Karadžića, Gorana Šušljika i Mione Marković.

Foto: ATA Images

Milan Kalinić

 

Premijeri predstave "Šarlota Kasteli" prisustvovali su brojni poznati, među kojima su bili pevač Željko Joksimović i voditeljka Jovana Joksimović, mlada kreatorka Sofija Šašić, glumci Aleksa Radojičić i Svetozar Cvetković, kao i voditelji Boško Jakovljević i Danilo Mašojević.

Ovo druženje poznatih ličnosti iz sveta zabave i medija privuklo je pažnju javnosti, ali i podstaklo spekulacije o privatnom životu Milana Kalinića. Međutim, voditelj se oglasio demantujući navode o razvodu, ostavljajući javnost u iščekivanju daljih informacija.

Iako se dosta priča o njegovom razvodu, mnogi su se podsetili i toga kako se Milan ponašao prema voditeljki Jovani Jeremić, jer je jednom prilikom govorio o tome da je ona njegov tip žene. 

BONUS VIDEO: