STRAVIČNO! Naš jutjuber imao SAOBRAĆAJKU, kola DEMOLIRANA!


IZVOR: Republika/O. B. - 30.09.2024 | 10:30


Poznati jutjuberi imali saobraćajnu nezgodu!

Foto: Youtube.com printscreen
STRAVIČNO! Naš jutjuber imao SAOBRAĆAJKU, kola DEMOLIRANA!

Jutjuberi iz popularne grupe "Stuberi" doživeli su saobraćajnu nezgodu na auto-putu u blizini Budimpešte, kada su se sudarili sa kolonom parkiranih automobila. Iako je njihov automobil uništen, srećom, prošli su bez težih povreda, a o svemu su detaljnije govorili na njihovom kanalu.

Jedan od detalja koji je izazvao pažnju javnosti jeste i video snimak koji su ubrzo objavili, a koji svedoči o težini same nezgode. U njemu su jasno prikazani detalji sudara, ali i reakcije jutjubera nakon incidenta.

Foto: Youtube.com printscreen

Stuberi imali udes

 

Otvorili su se erbegovi, mislim da je to stvarno pomoglo. Minimalno smo ugruvani. Veliki je šok, užasna je nervoza, ali bitno je da smo dobro“, otkrila je jutjuberka.



Nakon objavljivanja informacija o nezgodi, na Jutjubu i drugim društvenim mrežama počele su da stižu brojne poruke podrške od strane fanova. Ova podrška za jutjubere iz grupe "Stuberi" sigurno je bila od velikog značaja u trenucima nakon nezgode.

Iako su prošli bez težih povreda, jutjuberka je izjavila da je situacija bila veoma šokantna i da je bila prisutna nervoza. Ipak, istakla je da su minimalno ugruvani i da je veliku zahvalnost duguju sigurnosnim pojasevima koji su ih spasili od težih posledica.

Ova nezgoda još jednom ističe važnost poštovanja saobraćajnih propisa i maksimalne pažnje prilikom vožnje, kako bi se izbegle ovakve neprijatne situacije. Jutjuberi iz grupe "Stuberi" imaju priliku da kroz ovaj incident upute svojim pratiocima važnu poruku o bezbednosti u saobraćaju.

BONUS VIDEO: