OBOŽAVATELJKA ME UHVATILA ZA MEĐUNOŽJE I NIJE PUŠTALA! Sloba Radanović otkrio neprijatnu situaciju sa nastupa! Nije ni sanjao da tako nešto može da se desi!


IZVOR: Republika/M.G. - 30.09.2024 | 16:30


Folker je imao nekoliko komičnih situacija na nastupima.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
OBOŽAVATELJKA ME UHVATILA ZA MEĐUNOŽJE I NIJE PUŠTALA! Sloba Radanović otkrio neprijatnu situaciju sa nastupa! Nije ni sanjao da tako nešto može da se desi!

Pevač Slobodan Radanović bio je gost emisije "Pun gas", gde je bez dlake na jeziku progovorio o situacijama s kojima se susreće na svojim nastupima, gde neretko muku muči s obožavateljkama, koje ponekad pređu granicu pristojnog ponašanja.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Naime, Sloba je otkrio jednu, za druge smešnu, za njega bolnu situaciju, kada ga je devojka iz publike tokom nastupa uhvatila za međunožje i nije puštala. Dok se pevač presavijao od bolova, mnogi prisutni su se smejali, čak i momci iz obezbeđenja.


- Malo mi je degutantno da o tome i pričam. To se desilo u Budvi, bina je bila visoka i devojka me pozvala da priđem, mislio sam da želi da traži neku pesmu, ja sam se sagnuo, a ona me uhvatila za međunožje. To je trajalo, ona nije htela da pusti, meni uopšte nije bilo smešno jer me je bolelo, a momci iz obezbeđenja su gledali i smejali se, publika takođe. Takođe jedna devojka u Kotoru me uhvatila na foru i htela da me poljubi. Ja sam se izmakao, a ona me gađala čizmom. To su sve situacije koje nisu nimalo opasne i s kojim ja izađem na kraj, kako-tako - priznaje Sloba.

Foto: ST/Dragan Kadić

 

Međutim, Radanović otkriva da nikad na svojim nastupima ne peva pesme koje su uvredljive, zbog čega je imao i ozbiljne probleme jer je odbijao takve zahteve. Da je čovek od stava i principa govori i njegov Instagram profil gde se često bavi aktuelnim temama, zbog čega mu skreću pažnju.


- Često mi govore da preterujem što se oglašavam. Ja sam takav, mene boli, ja sam čovek iz naroda, dotiču me te teme, ratovi, kada ginu deca, na bezobrazluk i nepravdu sam posebno osetljiv. Ne mogu da prećutim tada kad vidim da nevina deca ginu, duša me boli, takođe kad je Kosovo u pitanju i naš narod tamo. Ako meni kažu da preterujem u tome, ja smatram da oni preteruju tako što ne objavljuju ništa, znači nije problem u meni, već u njima - tvrdi Radanović. Jedan je od retkih muškaraca koji priznaje da je njegova supruga Jelena zaslužna što je on danas tu gde je.


- Meni se posrećilo što sam našao Jelenu, koja izvlači sve najbolje iz mene. Mislim da je njeno delo ovo što sam ja sada, znala je u pravim trenucima kako da me posavetuje, kako da me podigne, ali i ukoči kad treba - zaključuje on.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

 

Prvi honorar mi je bio 6.000 dinara


Slobodan Radanović je u Beograd došao iz Zrenjanina, te se tog svog pevačkog početka seća kao teškog, pogotovo prvih nastupa, kad je u odnosu na danas bio minimalno plaćen, svega 6.000 dinara. 


- Najteže mi je bilo kad sam došao u Bg. Tad sam živeo na Dorćolu, a nastupao u Rakovici, dva busa sam menjao. Ujutro mi pobegne poslednji noćni bus, a čekam jutarnji, što se oduži toliko kao da sam u Niš išao da pevam. To su slatke muke, to me učinilo jačim i napravilo od mene ovo što sam danas. Više cenim sve ovo što mi se danas dešava. Nikad neću zaboraviti ni prvi nastup ni prvi honorar. Dogovoreno je 8.000 dinara, na kraju mi je gazda dao 6.000 jer kao nije bila neka zarada, iako nije bilo tako, ali okej - priseća se Sloba.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 


S kolegama se ne družim


Pevač Slobodan Radanović je čvrstog stava kada je druženje s kolegama sa estrade u pitanju, te tvrdi da nema tu šta da radi.


- Ja sam sa svima super, nemam neprijatelje, ali me ne zanimaju te priče koje se tu provlače, okupiran sam nekim drugim stvarima. Sa 90 odsto estrade nemam teme za razgovor, tako mi je lepše da ćutim, sedim sam kod kuće, nego da pričam o nekim glupostima koje me ne interesuju - rekao je on. 

BONUS VIDEO: