"Nekom leptirići u stomaku, a nekom raste stomak...": Željko Šašić progovorio o PRINOVI U PORODICI (VIDEO)


IZVOR: M. Đ. - M. K. V. - 30.09.2024 | 20:30


Folk pevač se pojavio sa ćerkom Sofijom na dodeli nagrada u Odeonu.

Foto: Republika
"Nekom leptirići u stomaku, a nekom raste stomak...": Željko Šašić progovorio o PRINOVI U PORODICI (VIDEO)

Na dodeli nagrada "City Records" u Teatru "Odeon" pojavio se veliki broj poznatih, a među njima i Željko Šašić u pratnji ćerke Sofije. 

Njih dvoje su prvo strpljivo pozirali okupljenim fotografima u elegantnim izdanjima, a zatim je pevač otvorio dušu i progovorio o svom trenutnom ljubavnom statusu, ali i o prinovi. 

- "Nekom leptirići u stomaku, a nekom raste stomak..." Kada je tako, onda je sve u redu  - rekao je zagonentno folker za Republiku. 

Ceo njegov intervju možete pogledati u videu na početku teksta. 

Foto: Republika

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš u zanosu

Inače, na svečanoj ceremoniji, Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš razmenili su nežnosti pred okupljenim medijima, pa je pao i poljubac u znak otvaranja ovako lepe svečanosti. 

Dodeli nagrada, pored njih, prisustvuje više od 30 pevača, koji će otpevati po jednu svoju pesmu na bini Teatra Odeon. POGLEDAJ GALERIJU

Kao što je naš portal već pisao, ovo veče ulepšaće zvezde devedesetih i dvehiljaditih, kao i najveće zvezde pop muzike i narodne muzike: Trik FX, Ivan Gavrilović, Luna, Slađa Delibašić, DUCK, Twins i Era, Oliver Stoiljković, Lexington band, Tropico band, Romana, Ivana Jordan, Zana, OK band, Amadeus band, Dado Glišić, Jellena, Haris Džinović, Neda Ukraden, Sandra Afrika, Marina Visković, Ivan Kurtić, Zorica Brunclik, Goga Sekulić i Boban Rajović.

Ceremoniju su uveličala i omiljena TV lica kao što su Rada Radenović, Biljana Obradović, Dušica Jakovljević, Ana Radulović i Ognjen Amidžić.

BONUS VIDEO: