"Raleta ću iseckati i spakovati u kesice, ni forenzika ga neće prepoznati": Šok-izjava Ane Nikolić izaziva JEZU! Ko sme posle ovog zaspati sa njom pod istim krovom!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 30.09.2024 | 23:59


Pevačica izazvala nevericu!

Foto: Instagram.com
"Raleta ću iseckati i spakovati u kesice, ni forenzika ga neće prepoznati": Šok-izjava Ane Nikolić izaziva JEZU! Ko sme posle ovog zaspati sa njom pod istim krovom!

Pevačica Ana Nikolić je nedavno iznenadila javnost novim izjavama koje su izazvale brojne reakcije. U poslednje vreme, njen ljubavni život je pun skandala, a otkako je započela vezu sa Goranom Ratkovićem Raletom, situacija postaje sve zanimljivija.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ana Nikolić šokirala javnost izjavom o svom emotivnom partneru Raletu

Naime, Ana je izjavila da je njen ljubavni život uvek turbulentan i da je Rale stalno napušta.

- Rale laže, on mene ostavlja svaki dan. Rale i ja ukupno imamo 100 godina. Ja sam zaljubljena, ali očigledno u pogrešnog čoveka - izjavila je pevačica, otkrivajući detalje svoje veze.

Ove izjave su izazvale mnogo pažnje javnosti i podigle tenzije u vezi Ane i Raleta.

Ana je takođe najavila svoj solistički koncert, ističući da će preskočiti Arenu i da želi da održi koncert na Ušću.

- Neka gori Ušće. Ceca je zakazala, tamo je samo njoj i meni mesto i nikom više -poručila je kontroverzna pevačica, otkrivajući svoje planove za buduće nastupe.

Foto: prinstkrin instagram

Ana Nikolić je sa Raletom nedavno slavila svoj 46. rođendan


Nikolićeva je zatim šokirala javnost izjavom da će koncert biti održan samo ako ne ubije svog trenutnog partnera Raleta.

- Biće koncert ako ne ubijem Raleta, više nema ostavim, nisam žena za zaj*banciju. Neka se dogovara sa sobom. Ima da ga iseckam i spakujem u kesice, ni forenzika ga neće prepoznati, ili neka mi napravi koncert - rekla je Ana za 24sedam, izazivajući šok i nevericu.

Inače, nedavno je proslavila rođendan u društvu svog partnera Gorana Ratkovića Raleta, što je dodatno privuklo pažnju medija i javnosti na njen ljubavni život.

Ana Nikolić i Goran Ratković Ralet su ponovo u centru pažnje, a javnost s nestrpljenjem iščekuje dalji razvoj njihove veze i njenih planova za buduće nastupe.

BONUS VIDEO: