Boban Rajović sperman DA ODMERI SNAGU sa Danicom Crnogorčević: "NEKA POBEDI NAJBOLJI"! (VIDEO)


IZVOR: Republika/M. Đ. - 01.10.2024 | 01:11


Jedan od najomiljenijih vokala u regionu, Danica Crnogorčević i pevač moćnog glasa i izvanredne harizme će, po svemu sudeći, imati priliku da se takmiče na prestižnom festivalu. Fanovi sa nestrpljenjem očekuju novembar, kada ovo takmičenje treba da počne.

Foto: Republika
Boban Rajović sperman DA ODMERI SNAGU sa Danicom Crnogorčević: "NEKA POBEDI NAJBOLJI"! (VIDEO)
POGLEDAJ GALERIJU

Proslava je privukla veliki broj poznatih ličnosti. Među zapaženim gostima su se našli pevači Zorica Brunclik, Kemiš, Željko Šašić i Slađa Delibašić, koji su svojom prisustvom dodatno uveličali ovaj spektakl.​

Pored poznatih pevača, tu su bili i Era Ojdanić, denser Neša Tvins, grupa "Luna", Jellena, Dača Dak, Haris Džinović, Boban Rajović i grupa "Trik FX". Njihovi nastupi su bili sjajni, a prisutni su uživali u muzici i energiji koju su ovi izvođači preneli na publiku.

Foto: Republika

Boban Rajović

Boban Rajović se nedavno ponovo našao u centru medijske pažnje, ovoga puta zbog toga što će Crna Gora imati svog predstavnika na Evroviziji 2025, nakon dve godine pauze. Na "Montesong" su se, kako prenose mediji, prijavili Danica Crnogorčević, Jadranka Barjaktarović i Boban Rajović, te smo iskoristili pomenutu priliku da saznamo kakve nas vesti očekuju u novembru mesecu iz komšijske zemlje. 

- Ako se pojavim na izboru pesme za "Evroviziju" to radim zato što smatram da treba nešto novo da se desi u mojoj karijeri. Mislim da je sve postalo malo sterilno, a ovo je neki izazov za mene, o ovome sam razmišljao od 2019. godine. S obzirom na to da je "Evrovizija" u pitanju, to znači da mora i pesma da bude drugačija, a to je bio dodatni izazov za mene. Pesma je u takmičarskom fazonu, sa primesama crnogorskog zvuka i melodije - rekao je šarmantni pevač.

Foto: Zorana Mandic/ATAImage

Danica Crnogorčević

- Ako mi Danica (Crnogorčević) bude konkurencija, onda sam ubeđen da će to biti zanimljiv festival. Ja mogu da poručim da želim da pobedi najbolji. Zaista bih voleo da to pobedu odnese onaj kome je ona najpotrebnija. Ja sebe smatram ostvarenom ličnošću u svakom smislu, tako da, ako ne odnesem pobedu, neću biti tužan. Samim tim što ću učestvovati, produžiću svoju karijeru - priznao je Rajović.