KOMŠIJE RAZVEZALE JEZIK O MILANU KALINIĆU: Šok, evo šta se desilo pre RAZVODA od Sandre!


IZVOR: Republika/M. P. - 01.10.2024 | 08:30


Glumac odavno ne živi u zajedničkom stanu!

Foto: ATA Images
KOMŠIJE RAZVEZALE JEZIK O MILANU KALINIĆU: Šok, evo šta se desilo pre RAZVODA od Sandre!

Javnost je nedavno bila zatečena vestima o razvodu poznatog voditelja i glumca Milana Kalinića i njegove supruge Sandre, nakon gotovo dve decenije zajedničkog života. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, s obzirom na to da su Milan i Sandra važili za jedan od najstabilnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Sada su komšije razvezle jezik, te otkrile da on odavno ne živi u zajedničkom stanu na Voždovcu.

Foto: ATA Images

Komšije otkrile da Milan odavno ne živi sa suprugom

- On odavno ne živi ovde. Primetili smo to jer njegov džip više nije ovde parkiran, ali dolazi. Dolazi često skuterom ovde, nosi kacigu, uglavnom predveče. Bude tu dva, tri sata i onda čujem skuter kako odlazi - tvrdi komšija i nastavlja:

- Ranije smo ih viđali uvek zajedno i dobro raspoložene. Međutim, ja mislim da dok žena ćuti dobro je, kad progovori i primeti neke stvari nastaje problem. On je uspešan, poznat, zgodan, mlade devojke vole to. Evo, ispričaću jednu priču od pre nekog vremena kad njegova žena nije bila tu. Jedno veče sam sedeo na terasi i parkirala se neka devojka sa autom. Čekala je neko vreme kao vi sad i onda je izašao on. Vrlo besno je reagovao i pitao je zašto se parkirala ispred zgrade, a onda je ušao s njom u auto i otišao. Nemam lepe reči za njega kao komšiju. Nadobudan je i težak, dok je ona super jedna žena - rekao je komšija za "Kurir".

Foto: ATA Images

Komšije nahvalile Milanovu suprugu

Na interfonu i dalje stoji prezime Kalinić.

BONUS VIDEO: