OVO SU DECA MILANA KALINIĆA! Sin je preslikan glumac, a ćerka ga zbog OVOGA izluđuje! (GALERIJA)


IZVOR: Republika/M. P. - 01.10.2024 | 13:10


Ovako je naš poznati glumac govorio o svojim naslednicima!

Foto: Instagram.com
OVO SU DECA MILANA KALINIĆA! Sin je preslikan glumac, a ćerka ga zbog OVOGA izluđuje! (GALERIJA)

Popularni glumac Milan Kalinić našao se u žiži interesovanja javnosti kad se pojavila informacija da se nakon skoro dve decenije zajedničkog života razvodi od supruge Sandre. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, s obzirom na to da su Milan i Sandra važili za jedan od najstabilnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Njihove komšije otkrile su da glumac odavno ne živi u porodičnom stanu.

Foto: ATA Images

Sandra i Milan Kalinić

Milan je u braku sa Sandrom dobio ćerku Teu i sina Vuka. Tea je zainteresovana za ples, a Vuk za fudbal. Razlika između njih dvoje je tri godine, a ona je prošle godine proslavila malu maturu i u međuvremenu krenula u srednju školu.

Foto: Instagram

Ćerka Milana Kalinića (desno) na maloj maturi

Tea je na mog brata, a osim genetike zajednički im je i horoskopski znak, Ribe. On je bio veoma zgodan i lep, ali narav mu je „luda“. Rekao sam: „Otkačio sam se od jedne lude Ribe, a onda mi je došla druga. To je moj usud - kazao je Milan ranije pa dodao:

- Jedina uteha mi je što je Tea žensko, pa je sve malo drugačije. Lepim ženama je, s jedne strane, teže, ali im je, s druge, mnogo lakše u životu. Često joj kažem: „Tea, zahvali Bogu što ti je uz takvu narav dao lepotu“, pa će ti ljudi mnogo toga tolerisati.

Sin Vuk je, kao i tata, strastveni navijač Zvezde, a od oca je nasledio i talenat za fudbal, te je tako postao golman.

Tea ulazi u pubertet i to je jedan novi, poseban krug pakla. Vuk je još mali, ali je pravi muškarčić. Raste uz mene, ja sam mu idol i ima ista interesovanja kao ja. Lud je za sportom, fudbal mu je veoma bitan. Za razliku od Tee koja voli da glumi, ali ne i da gleda ono što ja radim, Vuk nema problem da danima bude sa mnom na snimanjima i da svaku moju predstavu odgleda po pedeset puta. Naravno, sve to može preko noći da se promeni, ali zasad je tako – ispričao je Milan Kalinić za Gloriju. POGLEDAJ GALERIJU

Milan je svojevremeno sina doveo i u jednu emisiju, a njegove fotke možete videti u nastavku ovog teksta.

BONUS VIDEO: