OBJAVLJENE NOVE INFORMACIJE PRED POROĐAJ RIALDE KARAHASANOVIĆ: Evo kako sada pevačica izgleda!


IZVOR: Republika/O. B. - 01.10.2024 | 17:30


Rialda Karahasanović pokazala trudnički stomak!

Foto: Instagram.com
OBJAVLJENE NOVE INFORMACIJE PRED POROĐAJ RIALDE KARAHASANOVIĆ: Evo kako sada pevačica izgleda!

Pevačica Rialda Karahasanović uskoro će zakoračiti u majčinstvo, jer je ušla u deveti mesec trudnoće i s nestrpljenjem očekuje dolazak svog prvog deteta. Rialda je aktivna na društvenim mrežama i redovno deli deli svoje emocije i iskustva sa svojim pratiocima, a nedavno je odgovarala na pitanja o trudnoći, otkrivajući da jedva čeka da se porodi.

- Ja jedva čekam, više sam sama sebi teška. Tako da straha nema, a sve je manje - više spremno, što se tiče priprema - otkrila je Rialda svoje emocije u vezi sa nadolazećim događajem, ističući svoju radost i nestrpljenje.

Foto: Instagram.com

Rialda Karahasanović Instagram

 


Na pitanje jednog od pratilaca o mestu porođaja, Rialda je otkrila da će se poroditi u Sarajevu, ističući da sa nestrpljenjem odbrojava dane do tog važnog događaja.

Pevačica je nedavno putem svog Instagrama odgovarala na pitanja o trudnoći, a jedna devojka je pitala "kad je pravo vreme" za bebu. Rialda je svojim iskustvom i savetima pružila podršku i ohrabrila sve žene koje razmišljaju o majčinstvu. POGLEDAJ GALERIJU

Rialda Karahasanović svojim iskrenim odgovorima i otvorenošću o trudnoći privlači pažnju javnosti, šireći pozitivnu energiju i ohrabrujući druge žene da sa ponosom i radošću prolaze kroz ovo jedinstveno životno iskustvo. S nestrpljenjem se očekuje dolazak pevačicine bebe, a fanovi su uzbuđeni i radosni zbog ovog važnog trenutka u njenom životu.

BONUS VIDEO: