PROCURIO KUĆNI VIDEO NAŠEG FOLKERA: Uhvaćen u AKCIJI kakvu do sada niste videli, ĆERKA SVE OBELODANILA!


IZVOR: Republika/O. B. - 01.10.2024 | 18:00


Mile Kitić u izdanju kakvo niste videli!

Foto: Printskrin/RTV PINK
PROCURIO KUĆNI VIDEO NAŠEG FOLKERA: Uhvaćen u AKCIJI kakvu do sada niste videli, ĆERKA SVE OBELODANILA!

Elena Kitić, ćerka poznatog folk pevača Mileta Kitića, nedavno je obradovala svoje pratioce na društvenim mrežama objavivši neobičan snimak iz porodičnog doma. Naime, na snimku je zabeležen trenutak u kojem je Mile Kitić u potpuno opuštenom izdanju, u dnevnoj sobi, igrajući se sa porodičnim ljubimcem.

Ovaj prizor je izazvao oduševljenje kako Eleninih pratilaca, tako i ljubitelja Mileta Kitića, te je snimak ubrzo postao hit na društvenim mrežama, prikupivši veliki broj lajkova. POGLEDAJ GALERIJU


Nedavno je javnost bila iznenađena vestima da je poznati folk pevač Mile Kitić odlučio da napusti svoju luksuznu vilu u Beogradu. Razlog za ovu odluku bio je naglašen proces urbanizacije u njegovom kraju. Kitić je otkrio da porodica planira da izgradi kuću u mirnijem delu Beograda, na Avali, kako bi sačuvali privatnost i uživali u mirnom okruženju.

Mile je podelio: "U gradu već gubim privatnost. Prave se zgrade oko mene. Tamo imam dobar plac i nešto malo ćemo napraviti, da uživam." Takođe je otkrio da će zadržati nekretninu na Dominikani, gde će leti provoditi vreme i odmarati se.

Pored odlaska iz Beograda, Mile Kitić je otkrio i svoje planove za budućnost, ističući da će se posvetiti izgradnji nove kuće na Avali, kao i redovnom odmoru na Dominikani. "Idem na odmor, najmanje 3 meseca za Dominikanu. Prošle godine sam bio 2 meseca, sad ću sigurno ostati bar 3. Pa vreme je da i ja malo odmorim", istakao je poznati pevač u izjavi za Blic.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Mile Kitić

 


Mile Kitić je još jednom pokazao da je posvećen porodičnom životu i da ceni privatnost i mir, te se možemo nadati da će njegova nova kuća na Avali biti mesto gde će moći da uživa u spokojnom okruženju i provede kvalitetno vreme sa porodicom.

Kako se čini, Mile Kitić je odlučio da uspori tempo, posveti se porodici i odmoru, te da pronađe mir u novom domu na Avali, daleko od gradske vreve.<