MILAN KALINIĆ I SANDRA SE RAZVODE SPORAZUMNO! Evo kome ide LUKSUZNA NEKRETNINA, a kome vozni park!


IZVOR: Republika - 01.10.2024 | 23:59


Iako su voditelj i njegova uskoro bivša supruga doživeli krah braka, ostali su u korektnim odnosima, i to najviše zbog dece.

Foto: Instagram.com
MILAN KALINIĆ I SANDRA SE RAZVODE SPORAZUMNO! Evo kome ide LUKSUZNA NEKRETNINA, a kome vozni park!

Nedavno je javnost zapanjila vest o razvodu poznatog voditelja i glumca Milana Kalinića i njegove supruge Sandre, nakon skoro dve decenije braka. Ova vest izazvala je veliku pažnju, s obzirom na to da su Milan i Sandra često bili viđeni kao jedan od najstabilnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Mnogi su bili iznenađeni razvojem situacije, jer su često delovali kao savršen par, pa su njihovi obožavaoci i kolege izražavali šok i žaljenje.

Foto: printscreen/K1 TV

Milan Kalinić

Prema izvorima iz domaćih medija, Milan i Sandra su se vrlo brzo dogovorili oko sporazumnog razvoda i podela bračne imovine, kako bi sve prošlo što lakše, pre svega zbog dobrobiti njihove dvoje dece. Milan je odmah pristao da stan na Voždovcu, gde su godinama živeli, ostane Sandri i deci, dok se on preselio kod svoje majke u centar grada. U ovom razvodu, on će zadržati svoj džip i skuter, koje svakodnevno koristi za obavljanje raznih obaveza po gradu. Pored stana, Sandri će pripasti i jedan automobil, čime su nastojali da olakšaju svojoj deci.

Iako je njihov brako doživeo krah, Milan i Sandra su uspeli da ostanu u korektnim odnosima, što je posebno važno zbog njihovih naslednika. Milan redovno viđa decu i vozi ih u školu, dok izbegava susrete sa Sandrom, kako bi izbegao potencijalne neprijatnosti između njih. Ova situacija, iako teška, pokazuje da su oboje spremni da stave decu na prvo mesto.

Foto: Instagram.com

Milan i Sandra

Na društvenim mrežama se šuška da su Milanove bivše komšije na Voždovcu, koje ga nikada nisu doživljavale pozitivno, srećne zbog njegovog preseljenja, dok su Sandru smatrali mnogo omiljenijom u komšiluku. Nakon što su se informacije o razvodu pojavile u medijima, Milan je odlučio da izbegava kontakt s novinarima i da se povuče iz javnosti. Ipak, tokom prethodnih dana viđen je kako neraspoložen šeta Dorćolom, u blizini stana svoje majke, s kojom je trenutno nerazdvojan.

Milan je odlučio da ne komentariše razvod u javnosti, ne želeći ni da potvrdi ni da demantuje vesti o svom braku. Zanimljivo je da i dalje prate jedno drugo na društvenim mrežama, a zajedničke fotografije iz srećnijih vremena nisu uklonili, što ostavlja prostora za spekulacije o njihovim osećanjima i odnosu u budućnosti. Ova situacija ostaje intrigantna i izaziva razne komentare među njihovim fanovima i pratiocima.

BONUS VIDEO: