SAŠA POPOVIĆ POSTIGAO DOGOVOR SA LEKARIMA! Evo šta se dogodilo nakon što se vratio u Beograd!


IZVOR: Republika/Š. P. - 02.10.2024 | 09:00


Kreativni direktor "Granda" se leči kod kuće!

Foto: ATA Images
SAŠA POPOVIĆ POSTIGAO DOGOVOR SA LEKARIMA! Evo šta se dogodilo nakon što se vratio u Beograd!

Kako je Republika juče ekskluzivno saznala, kreativni direktor "Granda" Saša Popović vratio se iz Pariza u Beograd, kako bi nastavio lečenje u našoj prestonici. Odluku je doneo jer ipak više veruje našim lekarima, otkrio nam je izvor blizak Popoviću.

- Saša je nedavno samoinicijativno napustio bolnicu u Srbiji i otišao u Pariz na dalje lečenje, kako bi potražio tretman na jednoj od najboljih klinika. Međutim, tamo se predomislio i odlučio da se ipak vrati u našu zemlju i ovde nastavi lečenje. Ipak više veruje našim lekarima - rekao nam je izvor, koji je želeo da bude anoniman.

Foto: Shutterstock, ATAImages

Saša Popović se vratio u Srbiju

Kako dalje saznajemo, Popović se trenutno nalazi u svom porodičnom domu u koji je stigao nakon dogovora sa lekarima.

- Saša se dogovorio sa doktorima da izađe iz bolnice i lečenje i oporavak nastavi kod kuće. Sada se bolje oseća i želi što više vremena da provede sa porodicom, pre nego što se vrati u "Zvezde Granda" - otkrio nam je izvor.

Foto: Nemanja Pančić/ATA Images

Snežana je progovorila o stanju Saše Popovića

Prekjuče nam je pevačica Snežana Đurišić otkrila da bi Saša trebalo vrlo brzo da se priključi ekipi "Zvezda Granda". Trenutno ga menja voditelj Voja Nedeljković.

- Saša je odradio sve što je trebalo, čula sam se sa njim i ne samo ja, već svi mi. Trenutno odsustvuje iz zdravstvenih razloga. Mi imamo informaciju da će nam se brzo pridružiti i jedva to čekamo. Sve prolazi bez problema iako Saša nije tu, ali fali njegova energija. On je tvorac svega ovoga i nosioc celog projekta. Vrlo nam nedostaje i srećni smo što će nam se brzo pridružiti - rekla je Snežana za Republiku.

BONUS VIDEO: