PEVAČIMA ZABRANILI DA PRIČAJU O SAŠI POPOVIĆU: Otkriveno šta se dešava iza kulisa "Zvezda Granda"


IZVOR: Republika/Š. P. - 02.10.2024 | 11:30


Đorđe David saopštio odluku produkcije takmičenja!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
PEVAČIMA ZABRANILI DA PRIČAJU O SAŠI POPOVIĆU: Otkriveno šta se dešava iza kulisa "Zvezda Granda"

Saša Popović, kreativni direktor "Granda", nije se pojavio na snimanjima nove sezone takmičenja "Zvezde Granda", zbog toga što mu se stanje pogoršalo. Popović se nedavno vratio iz Pariza, gde je boravio na jednoj od najpoznatijih klinika u Evropi, o čemu je Republika prva pisala.

Danas su se pojavile njegove prve paparaco fotke nakon izlaska iz bolnice. Ekipa emisije "Paparazzo lov" usnimila ga je u šetnji, a fotke možete videti u galeriji u nastavku ovog teksta. POGLEDAJ GALERIJU

Sve zanima kada će se Saša vratiti u muzičko takmičenje, u kom ga trenutno menja voditelj Voja Nedeljković. Đorđe David, član stručnog žirija, otkrio je da im je produkcija zabranila da pričaju o ovome.

- Pa dosta smo u grču, dosta smo negde, ne nesnađeni, mi smo ljudi koji dugo ovaj posao rade, ali negde smo u grču i negde smo u strahu da li će, šta će, kako će i tako dalje i tako dalje. Sale se brzo vraća, samo ću toliko da kažem jer produkcija ne dozvoljava da kažemo taj datum. Ali ću vam reći da Marija i Ceca prednjače kad su kandidati u pitanju, nekako su im najviralniji, nekako se najviše lepe za njih dve i to je ok, i to je meni ok, ja nemam nikakav kompleks niti bilo kakvu vrstu sujete. Marija sa ove strane, Ceca sa one strane mislim da diktiraju neke standarde i diktiraju jednu stvar koja je najvažnija u ovom našem poslu, a to je zanat. One vrlo ozbiljno barataju svojim zanatom - rekao je David nedavno za "Telegraf".

Foto: Goran Doljančević

Đorđe David progovorio o Saši Popović

Prekjuče nam je pevačica Snežana Đurišić otkrila da bi Saša trebalo vrlo brzo da se priključi ekipi "Zvezda Granda".

- Saša je odradio sve što je trebalo, čula sam se sa njim i ne samo ja, već svi mi. Trenutno odsustvuje iz zdravstvenih razloga. Mi imamo informaciju da će nam se brzo pridružiti i jedva to čekamo. Sve prolazi bez problema iako Saša nije tu, ali fali njegova energija. On je tvorac svega ovoga i nosioc celog projekta. Vrlo nam nedostaje i srećni smo što će nam se brzo pridružiti - rekla je Snežana za Republiku.

BONUS VIDEO: