NAPADNUTA ŠEMSA SULJAKOVIĆ! Presela joj proslava rođendana, hitno se oglasila! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 02.10.2024 | 12:05


Pevačica besna kao ris!

Foto: ATA Images
NAPADNUTA ŠEMSA SULJAKOVIĆ! Presela joj proslava rođendana, hitno se oglasila! (FOTO)

Pevačica Šemsa Suljaković proslavila je 73. rođendan pre dva dana, a odmah nakon toga postala je žrtva prevare. Pevačica se oglasila nakon proslave radosnog dana i objavila sve u pretnjema koje dobila, te poslala važno upozorenje.

- Upravo sam dobila informaciju o lažnoj prijetnji u moje ime, gde jedna osoba traži novac i lične podatke preko profila koji tvrdi da je moj. Želim jasno naglasiti da je ovo moj jedini službeni profil na Facebooku, i bilo koji drugi profil nema nikakve veze sa mnom. Molim vas, nemojte odgovarati na poruke koje dolaze s drugih profila koji koriste moje ime - napisala je pevačica.  

Važno Obavještenje Upravo sam dobila lažnu prijetnju u moje ime, gdje jedna osoba traži novac i lične podatke preko...

Posted by Šemsa Suljaković on Tuesday, October 1, 2024

Šemsa je dodatno apelovala na sve svoje fanove i prijatelje da podele ovo obavještenje kako bi što više ljudi bilo obavešteno o mogućoj prevari i izbegli da postanu njene žrtve.

- Hvala vam na razumevanju -  poručila je Šemsa Suljaković.

Pevačica se retko oglašava na društvenim mrežama, a nedavno je istakla da je besna zbog priča da je njen fan razbio glavu uz pesmu "Pristajem na sve".

- Osećala sam se jako loše kada sam videla da je jedan moj obožavatelj uz pesmu "Pristajem na sve" udario sebe u glavu čašom. Nikada nisam želela da čujem takve loše vesti o mojim dragim obožavateljima koji iz poštovanja i ljubavi prema mojim pesmama čine takve gestove! Nadam se da će se Stefan ubrzo oporaviti i da se takve situacije nikada više neće ponoviti mojim dragim obožavateljima. Želim mu brz oporavak, da ga vidim nagrdila bih ga! Zdrav bio, slušaj Šemsu Suljaković, ali bez tih i sličnih "zahvata"! Voli vas vaša Šemsa - poručila je Šemsa ovom mladiću na društvenoj mreži Fejsbuk.

Foto: facebook.com/Semsa Suljakovic

Ranije oglašavanje Šemse Suljaković

BONUS VIDEO: