BALKAN JE PLAKAO ZBOG NJENE SMRTI: Na današnji dan nas je napustila Dona Ares! Ovo je bila njena BORBA!


IZVOR: Republika/M. P. - 02.10.2024 | 13:00


Pevačica je preminula pre sedam hodina!

Foto: facebook.com/Donna Ares
BALKAN JE PLAKAO ZBOG NJENE SMRTI: Na današnji dan nas je napustila Dona Ares! Ovo je bila njena BORBA!

Dana 2. oktobra 2017. godine, muzička scena izgubila je jednu od svojih najtalentovanijih pevačica, Donu Ares. U 41. godini, nakon trogodišnje borbe sa teškom bolešću, Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares, preminula je od kancera.

Trogodišnja borba

Dona je saznala da boluje od opake bolesti sa samo 38 godina, a kancer se tri puta vratio tokom njene borbe. Tokom ovog teškog perioda, često je delila detalje svoje životne bitke na društvenim mrežama, gde je sa svojim pratiocima bila iskrena i otvorena.

Foto: youtube printscreen

Dona Ares je vodila tešku borbu sa rakom

Ispovest u knjizi

Pored društvenih mreža, Dona je svoju borbu podelila i kroz knjigu pod nazivom "Soba za nikoga", koja je predstavljala njenu iskrenu ispovest inspirisanu teškom borbom. Ova knjiga pružila je uvid u Doninu hrabrost i snagu koju je pokazivala tokom svoje bolesti.

Poslednji oproštaj

U poslednjim mesecima svoje borbe, Donine objave na društvenim mrežama postale su sve ređe, a njeni pratioci su naslutili da se bliži kraj. Njena majka je otkrila da je Dona poručila da je važno biti jak i boriti se svakog dana do poslednjeg trenutka. Ove reči pokazale su koliko je Dona bila hrabra i odlučna i ostavile snažan utisak na one koji su je voleli i pratili njenu borbu.

Dona Ares je ostavila neizbrisiv trag kako kroz svoju muziku, tako i kroz hrabrost koju je pokazala tokom teške bolesti. Njena borba i oproštaj ostaju kao inspiracija mnogima koji se suočavaju sa sličnim izazovima u životu.

Foto: instagram.com

Ljudi širom Balkana su i dalje tužni zbog njene smrti

BONUS VIDEO: