NAŠA PEVAČICA ZAKAZALA TUČU NA SVOJOJ SVADBI! Isplivala fotografija sa LICA MESTA, evo u kakvom STANJU je mladoženja (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 02.10.2024 | 17:55


Zavirite na svadbeno veselje Aleksandre Bursać!

Foto: Republika
NAŠA PEVAČICA ZAKAZALA TUČU NA SVOJOJ SVADBI! Isplivala fotografija sa LICA MESTA, evo u kakvom STANJU je mladoženja (FOTO)

Pevačica Aleksandra Bursać udaje se danas za svog deset godina mlađeg kolegu Stevana Sekulića, a tema svadbene proslave inspirisana je bokserskim mečom između mladenaca, što je odmah uočljivo na zanimljivom posteru koji krasi ulaz u salu.

Naime, na ulazu u luksuznu salu u Novom Sadu gde se svadbena proslava održava, nalazi se poster sa pevačkim parom, i to kako nose bokserkse rukavice, spremni da se obračunaju u ringu.

Foto: Republika

Aleksandra Bursać se danas udaje za Stevana Sekulića

Podsećanja radi, u Novom Sadu upriličeno je veliko veselje povodom njihovog venčanja, a po starim srpskim običajima mladoženja je došao po mladu. Atmosfera ispred kuće pevačice bila je vesela, a Aleksandra je zračila u širokoj, beloj venčanici poput princeze, potpuno ukrašenu detaljima i vezovima.

Foto: Republika

Aleksandra Bursać i Stevan Sekulić napravili svadbu

Inače, Aleksandra Bursać i Stevan Sekulić upoznali su se u kafani, a njihova ljubavna priča počela je na veoma neobičan način. Kako kaže pevačica, to veče nije bila raspoložena za izlazak, ali je ipak odlučila da izađe.

- Ceo dan sam vagala da li da izađem te večeri ili ne. S jedne strane mi se išlo u krevet, ali me je nešto nateralo da se sredim i odem i to mi je bila jedna od najpametnijih odluka u životu - priča Aleksandra i otkriva kada je prvi put ugledala Stevana:

Foto: Instagram.com

Aleksandra Bursać i Stevan Sekulić

Sedeli smo okrenuti leđima jedno drugom, tako da se nismo odmah primetili. U nekom trenutku je Stevan ustao da otpeva pesmu "Takva crna kosa", kakva slučajnost (smeh). Spontano smo se pogledali i zanemeli, to je onaj momenat kad znaš da je to ono pravo.

BONUS VIDEO: