ESTRADA JE SJATILA NA SVADBU ALEKSANDRE BURSAĆ! Blješte KOVERTE na sve strane, pola "Granda" stiglo da LOMI ČAŠE (VIDEO)


IZVOR: P. R. / G. D. - 02.10.2024 | 19:05


Počelo venčanje pevačkog para, evo ko se pojavio od poznatih ličnosti!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
ESTRADA JE SJATILA NA SVADBU ALEKSANDRE BURSAĆ! Blješte KOVERTE na sve strane, pola "Granda" stiglo da LOMI ČAŠE (VIDEO)

Danas je dan koji će pevačica Aleksandra Bursać zauvek pamtiti, jer će izgovoriti sudbonosno "da" svom partneru Stevanu Sekuliću. Međutim, ono što je privuklo pažnju javnosti jeste specifičan plakat ispred sale venčanja, koji izgleda kao najava za bokserski meč. Naime, na plakatu se nalaze karikature Aleksandre i Stevana kao mlade i mladoženje, obučene u bokserske rukavice, uz natpis "Dan meča! Bursać protiv Sekulića".

Venčanje je, inače, okupilo mnoštvo poznatih ličnosti sa domaće javne scene, među kojima su se među prvima našli Nikolina i Saša Kapor, Milica Todorović, Gabrijela Pejčev, Jelena Kostov, Dragica Zlatić, Ljuba PerućićaDejan Matić, Bane Mojićević, kao i mnogi drugi koji su se pojavili u Novom Sadu, gde se svadbena ceremonija održava, i to uglavnom sa kovertama i buketom cveća u rukama. POGLEDAJ GALERIJU

Podsećanja radi, u Novom Sadu upriličeno je veliko veselje povodom njihovog venčanja, a po starim srpskim običajima mladoženja je došao po mladu. Atmosfera ispred kuće pevačice bila je vesela, a Aleksandra je zračila u širokoj, beloj venčanici poput princeze, potpuno ukrašenu detaljima i vezovima.

Foto: Republika

Aleksandra Bursać se danas udaje za Stevana Sekulića

Inače, Aleksandra Bursać i Stevan Sekulić upoznali su se u kafani, a njihova ljubavna priča počela je na veoma neobičan način. Kako kaže pevačica, to veče nije bila raspoložena za izlazak, ali je ipak odlučila da izađe.

Ceo dan sam vagala da li da izađem te večeri ili ne. S jedne strane mi se išlo u krevet, ali me je nešto nateralo da se sredim i odem i to mi je bila jedna od najpametnijih odluka u životu - priča Aleksandra i otkriva kada je prvi put ugledala Stevana:

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Bursać se danas udaje za Stevana Sekulića

Sedeli smo okrenuti leđima jedno drugom, tako da se nismo odmah primetili. U nekom trenutku je Stevan ustao da otpeva pesmu "Takva crna kosa", kakva slučajnost (smeh). Spontano smo se pogledali i zanemeli, to je onaj momenat kad znaš da je to ono pravo.

BONUS VIDEO: