MUŽ LEPE BRENE DAO ISKAZ O VELIKOJ AFERI! Boba saslušan zbog jahte, satima bio u tužilaštvu! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!


IZVOR: Republika - 03.10.2024 | 07:00


Budite bolje informisani od drugih!

Foto: ST/Dragan Kadić
MUŽ LEPE BRENE DAO ISKAZ O VELIKOJ AFERI! Boba saslušan zbog jahte, satima bio u tužilaštvu! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Srpski telegraf u izdanju za četvrtak, 3. oktobar donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

  • BASNOSLOVNA ZARADA RUSIJE NA SKOKU CENA SIROVE NAFTE! PUTIN TRLJA RUKE: UDAR IRANA NA IZRAEL DONEO MU 65 MILIJARDI EVRA

Nafta je naglo poskupela posle raketnog udara na Izrael i donela dodatni prihod Vladimiru Putinu. Procenjuje se da će se u ruski budžet zbog ovoga do kraja godine sliti još 65 milijardi evra, a ako se situacija na Bliskom istoku otrgne kontroli - još više.

U utorak ujutro barel sirove nafte (oko 159 litara) koštao je manje 70 dolara za barel, a onda je poskupeo za tri odsto na vest da će Iran udariti na Izrael, pa za još pet procenata čim je napad počeo. Posle toga je cena prešla 76 dolara.

  • OPOZICIONARI U PANICI UOČI RASPRAVE O EKSPLOATACIJI LITIJUMA! VUČIĆU NIKO NA MEGDAN: PRIZIVALI GA, PA SE ZAVUKLI U MIŠJU RUPU

Poslanici Skupštine Srbije u ponedeljak će na sednici razmatrati samo jednu tačku, predlog izmena i dopuna Zakona o rudarstvu i geološkim istraživanjima, koji je podnelo 86 opozicionih i samostalnih poslanika. Oni traže zabranu primenjenih geoloških istraživanja, eksploatacije i prerade bora i litijuma, a usvajanjem ove tačke ispunjen je zahtev opozicionara koji su zvanično tražili tu sednicu, a zapravo činili sve i Boga molili da do nje ne dođe.

  • EKSKLUZIVNO: MUŽ LEPE BRENE DAO ISKAZ O VELIKOJ AFERI! Boba saslušan zbog jahte, satima bio u tužilaštvu

Srpski telegraf objavljuje prve fotografije Slobodana Bobe Živojinovića, muža Lepe Brene, nakon saslušanja u Trećem tužilaštvu u Beogradu!

Živojinović se našao u centru skandala nakon što je otkriveno da je navodno dvaput prodao svoju jahtu "Peršing 54", proizvedenu 1999. Prema dokumentima koji su stigli na adresu Srpskog telegrafa, Živojinović je zaključio ugovor o kupoprodaji s dve različite stranke - prvi put u martu ove godine, a zatim ponovo tri meseca kasnije.

  • Prve fotke čelnika "Granda" nakon izlaska iz bolnice: Popović u šetnji posle terapija u Parizu

Kako je portal Srpskog telegrafa Republika prvi pisao da se kreativni direktor "Granda" Saša Popović vratio iz Pariza u Beograd, da bi nastavio lečenje u našoj prestonici, sada ga je ekipa emisije "Paparaco lov" snimila, te su njegove prve fotografije posle narušenog zdravstvenog stanja postale viralne. Na fotografijama se može videti Popović, koji samostalno hoda s kačketom na glavi, a mnogi komentarišu da izgleda dobro. Kako smo saznali, Popović se trenutno nalazi u svom porodičnom domu na Bežanijskoj kosi, a situacija koju su naši foto-reporteri zatekli ispred ne govori ni o kakvoj promeni, sve je poprilično mirno i nema nikakvih dešavanja. Prema rečima izvora bliskog Popoviću za naš list, odluka o povratku je bila isključivo njegova.

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 3. oktobar

 

BONUS VIDEO: