"JOVANA PAJIĆ JE UZELA MOJU PESMU" Emir Lapsus RASKRINKAO novu dramu na ESTRADI, čeka se Karleušina ODLUKA! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 03.10.2024 | 21:00


Pesma "Ludilo moje", koju je prvobitno bila u Emirovim rukama, završila je kod njegove kolegnice!

Foto: Republika
"JOVANA PAJIĆ JE UZELA MOJU PESMU" Emir Lapsus RASKRINKAO novu dramu na ESTRADI, čeka se Karleušina ODLUKA! (VIDEO)

U novom izdanju popularne emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovao je miljenik nežnijeg pola, pevač Emir Aličković, poznatiji kao nekadašnji frontmen grupe "Lapsus". Kroz iskreni razgovor, on se pred našim objektivom upisao u leksikon i odgovorio na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost, a zatim i otkrio nove, do sada nepoznate detalje kako iz poslovnog, tako i privatnog života.

Foto: Republika

Emir Lapsus u emisiji "Lično sa"

Na pitanje zbog čega se najviše kaje u životu, Emir je priznao da mu je krivo što je neke pesme "ispustio" iz šaka, a koje su sada postale pravi hitovi njegovih kolega. Kao primer, naveo je hit ovog leta "Ludilo moje", koja je najpre bila njegova pesma, da bi je tek kasnije otpevala pevačica Jovana Pajić.

- Kajem se zbog nekih pesama, iskreno. Te pesme su završile kod nekog drugog, nakon što sam ih ja odbio. I dalje je popularna ta tema oko tih "demo" verzija, svi su se kačili za tu pesmu "Provereno" i dramu oko Milice Pavlović i Ane Nikolić, sad je izašla još neka pesma... Iskreno, ja ne bih da se kačim tu, ne volim to i glupo mi je, ali stvarno je ta pesma prvo bila muška pesma, prvo je došla do mene. Ja bar mislim da je tako, valjda zato što je bila muška, u muškoj izbedbi - kaže Aličković, te nastavlja:

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jovana Pajić uzela "Ludilo moje" od Emira Lapsusa

- Pa, evo i ova pesma "Ludilo moje" od Jovane Pajić, ona je takođe trebalo da bude moja pesma. Ne znam zašto je na kraju nisam izbacio, valjda zato što sam imao još pet pesama pored nje. Stvarno mi tada nije trebala. Ne znam da li Jovana zna za ovo, ali eto, ovo sam sad rekao prvi put. Kad se svi kače, zašto ne bih i ja ovo rekao?

Kako kaže, u odličnim je odnosima sa muzičkom zvezdom Jelenom Karleušom, iako se spekulisalo da više nisu dobri, te da zbog toga njihov snimljeni duet još uvek nije ugledao svetlost dana.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jelena Karleuša snimila duet sa Emirom Lapsusom

- Predobar sam sa Jelenom, nije istina da smo u svađi, taman posla! Baš nedavno mi je čestitala rođendan, tako da predobri smo mi. Meni je žao što ta pesma još uvek nije izašla, nadam se da nekad hoće... Eto, ne znam, ja se tu ništa ne pitam. Taj duet mi je sigurno neostvarena želja, ali mislim da je ostvariva - ističe pevač kroz smeh.

Foto: Republika

Emir Lapsus u emisiji "Lično sa"

Ipak, jedna stvar ga posebno izluđuje u poslednje vreme - hiperprodukcija, jer priznaje da gotovo svakodnevno izlazi sve više pesama, te da neke i ne stigne da čuje.

- Desingerica mi iskače iz ormana! Iskreno... Opet kažem, on mi je super lik, nasmeje me dečko svaki dan i nemam ništa protiv njega, on mi nije na "blok" listi. Ali, stvarno iskače, mnogo je aktuelan dečko. Nisam razmišljao o duetu sa njim, ne znam ni kakav bi to spoj bio... Jedino da jedan drugog "šijemo" patikama! Nikad se ne zna - zaključuje Emir kroz smeh u emisiji "Lično sa" na Republika TV-u, a šta nam je još otkrio, pogledajte u video-prilogu na vrhu teksta.

Foto: Republika

Emir Lapsus u emisiji "Lično sa"

BONUS VIDEO: