PEVAČICA OČITALA BUKVICU ESTRADNJACIMA: Otkrila zbog čega se svi RAZVODE, jednu stvar im najviše ZAMERA! (VIDEO)


IZVOR: G. D. / M. P. - 03.10.2024 | 16:40


Jelena Kostov uživa u ljubavi sa svojim partnerom!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
PEVAČICA OČITALA BUKVICU ESTRADNJACIMA: Otkrila zbog čega se svi RAZVODE, jednu stvar im najviše ZAMERA! (VIDEO)

Pevačica Aleksandra Bursać juče je izgovorila sudbonosno "da" svom kolegi Stevanu Sekuliću. Mnoge kolege došle su na slavlje, a među zvanicama se našla i Aleksandrina prijateljica Jelena Kostov, koja nam je otkrila šta joj je poželela.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Venčanje Aleksandre Bursać i Stevana Sekulića

- A šta poželeti mladencima, osim mnogo ljubavi, razumevanja, što više dečice i naravno poštovanje. Uvek sam spremna za provod, naročito kad su u pitanju meni dragi ljudi. Aleksandra i ja smo drugarice od prvog dana "Zvezda Granda", tako da, stvarno smo se na keca spoznale. Dve srodne duše. Istinski se radujem što je našla svoju ljubav - rekla je Jelena.

- Imale smo mnogo razgovora pre ovoga, čekajući pravog, baš se radujem, iz srca dolazim na ovo veselje. Podržala sam je. Nije bitno što je dečko mlađi, ako je ona srećna - dodala je.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena čuva privatnost

SMATRA DA JE PRIVATNOST KLJUČNA STVAR ZA OČUVANJE BRAKA

- Ja ne krijem partnera, samo on ne želi da se eksponira. Taman posla da ga krijem... Mislim da je to jedan od recepata za uspešan brak kad se radi o estradi, jer onog trenutka kad krene da se piše o vašem suprugu, krenu da se mešaju ljudi koji najmanje treba da se mešaju. To je to. On je uvek tu, samo nije tu da daje intervjue. Lako je jako sačuvati privatnost jer, ukoliko mi sami ne dajemo dovoljnu dozu, onda ni vi nećete pričati... One priče "napravio sam veselje, nisam zvao novinare, sami su došli", kod mene ne piju vodu. Ja sam pravila sinu veselje sa 300 zvanica, niste ni znali dok nisam okačila na Instagram, tako da, nema potrebe da se krije... Ja to doziram koliko želim... - istakla je pevačica, te progovorila o planovima:

- Vreme je da snimim nove pesme. Pesmice su spremne, snimiću uskoro i spotove, jedva čekam - zaključila je ona za Republiku.

BONUS VIDEO: