NEOBIČNI IZAZOV NAJZGODNIJEG PINKOVOG VODITELJA: Nemanja Velikić na korak do ostvarenja VELIKOG CILJA! (GALERIJA)


IZVOR: Republika/M. P. - 03.10.2024 | 14:15


Zacrtao sebi zadatak na kom će mu mnogi pozavideti!

Foto: Privatna arhiva
NEOBIČNI IZAZOV NAJZGODNIJEG PINKOVOG VODITELJA: Nemanja Velikić na korak do ostvarenja VELIKOG CILJA! (GALERIJA)

Nemanja Velikić, popularno lice Pink televizije, važi za jednog od najzgodnijih voditelja u našoj zemlji, ali i u regionu. Godinama unazad njegove letnje fotke oduševljavaju publiku, a ono u čemu on najviše uživa je provođenje vremena na vodi. Ove godine je prvi put isprobao plovidbu guletom, a za Republiku je otkrio kako je proteklo iskustvo.

- Obožavam da sam na vodi. Zato bar jednom godisnje sa drustvom odem na katamaran ili brod. Ove godine smo zbog obaveza tek sada pocetkom oktobra došli na gulet, što mi je prvo iskustvo te vrste. U početku mi je bilo neobično da nam neko kuva tri obroka i rasprema sve, čisti, ali brzo sam se navikao. Za sedam dana doslovno nisam stao na kopno, i da vam kažem, nimalo mi ne nedostaje. Često nemam signala na telefonu jer sam na otvorenom Egejskom moru, pa sam i bez portala i informacija, što mi jako prija da odmorim glavu od svakodnevice - započeo je Nemanja, pa dodao: POGLEDAJ GALERIJU

- I u Beogradu me često mogu videti na reci kako sam na gliseru kod kuma Miloša ili prijatelja Maje i Bojana, koji me svi nagovaraju da naredne godine polažem za dozvolu, pa i kupim sebi neki manji gliser, što mi uopšte ne deluje kao loša ideja - istakao je.

- Početkom godine postavio sam sebi izazov da ću na putovanjima provesti 100 dana. Na odličnom sam putu da to ostvarim do decembra - otkrio nam je Velikić.

BONUS VIDEO: