SVI BRUJE O VENČANJU ALEKSANDRE BURSAĆ! Šokiraće vas koga je izabrala za KUMA! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 03.10.2024 | 15:20


Poznati estradni menadžer venčao je pevačicu!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel
SVI BRUJE O VENČANJU ALEKSANDRE BURSAĆ! Šokiraće vas koga je izabrala za KUMA! (FOTO)

Juče se u Novom Sadu udala poznata pevačica Aleksandra Bursać, koja je izgovorila sudbonosno "da" svom deset godina mlađem kolegi Stevanu Sekuliću. Aleksandra je blistala u prelepoj venčnici, a njena koleginica Milica Todorović objavila je i snimak sa ceremonije venčanja i tako otkrila jedan detalj.

Naime, Aleksandra je za kuma odabrala Duška Bojanića, poznatog estradnog menadžera, koji u timu drži neka od najpopularnijih imena sa domaće estrade. Inače, on je kum i Ivani i Petru Pavkoviću.

Foto: Instagram.com

Kum Aleksandre Bursać

Nakon formalnosti, bračni par odigrao je prvi ples, koji je ganuo mnoge prisutne zvanice, a Aleksandra nije skidala osmeh sa lica dok ju je mladoženja čvrsto držao. Prisutni su opkolili par na podijumu i pažljivo pratili svaki njihov korak. Pevačica je u jednom momentu čak i pustila suzu, dok je u pozadini išla pesma "Svetlo" od Rade Sarić.

Inače, mlada pevačica je izjavila pred kamerama da je presrećna i da joj je veliko zadovoljstvo što su njihovi najmiliji bili prisutni na ovom važnom događaju. Takođe, otkrila je da nije osećala tremu na dan svadbe, ali da su dani pred venčanje bili ispunjeni uzbuđenjem. Ipak, situacija se uozbiljila kada je priznala da je nakon venčanja planirala i operaciju koju vuče već deset godina zbog zdravstvenog problema, a koja je zakazana za novembar. 

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aleksandra se juče udala za kolegu

- Operaciju ostavljamo posle venčanja. U novembru, bubreg je u pitanju. To vučem već deset godina, tako da moraću da operišem - otkrila je pevačica za Republiku, a zatim se dotakla i prinove:

- Naravno da imamo u planu. Čim operacija prođe, pošto je oporavak dug. Na medeni mesec idemo na Maldive, videćemo još...

BONUS VIDEO: