"Nemoj majko, krsta ti!": Cecin sin progovorio o najvećoj TRAUMI IZ DETINJSTVA - završio u suzama, a iza svega stoji PEVAČICA (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 04.10.2024 | 08:00


Objava Veljka Ražnatovića dirnula je mnoge.

Foto: Printskrin/RTV PINK
"Nemoj majko, krsta ti!": Cecin sin progovorio o najvećoj TRAUMI IZ DETINJSTVA - završio u suzama, a iza svega stoji PEVAČICA (FOTO)

Sin folk zvezde Svetlane Cece RažnatovićVeljko Ražnatović, sada, kao odrastao porodičan čovek i otac troje dece, odlučio je da sa pratiocima na društvenim mrežama podeli svoje sećanje na najveći strah iz detinjstva. Prateći duhovit pristup, Veljko je objavio mimove koji prikazuju razgovor između majke i deteta o babarogi, uz sliku emotivno potresenog bejbi Jode. Ova objava izazvala je talas nostalgije među njegovim fanovima, podsećajući mnoge na slične anegdote iz njihovog detinjstva.

- Mama: "Halo, dobar dan, da li je to babaroga?"

Mali ja: "Nemoj majko, krsta ti" - objavio je Veljko sa sve fotkom uplakanog bejbi Jode.

Foto: printskrin instargam

Veljko Ražnatović nasmejao pratioce na društvenoj mreži

Iako je poznat po svom bokserskom talentu, Veljko Ražnatović je istakao da boks nije njegov primarni posao. Nakon venčanja, on se sa suprugom Bogdanom preselio u Titel, gde se posvetio vođenju farme svinja.

Razlog za ovaj životni preokret leži u Veljkovoj želji da njegova sinovi Željko, Krstan i Isaija, odrastaju u zdravijem okruženju, daleko od gradske vreve.

- Beograd mi je na pola sata vožnje, Zrenjanin na 15 minuta, Novi Sad na 20 minuta -istakao je Veljko svojevremeno naglašavajući prednosti života na selu.

Veljko Ražnatović priznaje da sebe ne vidi u gradskom životu, te da uživa u miru i tišini koje selo pruža. Kako kaže, njegov sin Željko se potpuno drugačije oseća u Titelu u poređenju sa Beogradom, što ga uverava u ispravnost svoje odluke da živi na selu.

Foto: Instagram.com

Bogdana i Veljko Ražnatović su se iz vile na Dedinju odselili u Titel

Pored toga, Veljko naglašava svoju ljubav prema životinjama i prirodi, te izražava želju da se još više posveti poljoprivredi.

- Voleo bih da imam mini zoo vrt, da radim na repopulaciji nekih ugroženih vrsta poput egzotičnih mačaka, medveda - otkrio je jednom prilkom Ražnatović. 


Kroz ove izjave, Veljko Ražnatović otkriva svoju strast prema životu na selu i brizi o životinjama, ističući važnost zdravog okruženja za odrastanje dece. Njegov humoristički pristup na društvenim mrežama, kao i posvećenost životu na farmi, dodatno su ga približili svojim pratiocima, stvarajući talas nostalgije i smeha u njima.

BONUS VIDEO: