HITNO PREKINUT NASTUP NATAŠE BEKVALAC! Bakljada u Nemačkoj, momci ŠOKIRALI pevačicu! (VIDEO)


IZVOR: Republika/M. P. - 04.10.2024 | 09:30


Iznenadila se kad ih je ugledala!

Foto: Dragan Kadić
HITNO PREKINUT NASTUP NATAŠE BEKVALAC! Bakljada u Nemačkoj, momci ŠOKIRALI pevačicu! (VIDEO)

Pop zvezda Nataša Bekvalac nedavno je proslavila 44. rođendan na Ibici, a čim se vratila sa odmora, nastavila je sa nastupima. Već je na prvom dobila više bračnih bonuda. Naime, Bekvalčeva je imala nastup u Nemačkoj u jednom noćnom klubu i dok je pevala osoblje kluba pojavilo se u specijalnim majicama na kojima su pisali stihovi njenog hita "U meni 300 stepeni" i čuvene izjave "Lako je biti pošten kad te niko neće".

Momci su došli do bine sa bakljama i ružama u rukama, a doneli su joj i tortu i šampanjac.

Najzanimljiviji deo te večeri bili su konobari koji su na leđima imali ispisano: "Nataša, udaj se za mene?".

- Volim vas jako, tako kao što sam vas grlila sinoć, pozdravite mi sve momke i prenesite im da ću razmisliti - poručila je Bekvalčeva. POGLEDAJ GALERIJU

Inače, Nataša se na Ibici uslikala u bikiniju i oduševila svoje pratioce. Pevačica je pozirala u crnom jednodelnom kupaćem kostimu koji je, iako sveden, istakao sve njene adute. Nata je zamišljeno gledala u daljinu, dok su njene grudi bile u prvom planu, ali nije izostao ni tanan struk, zaobljeni kukovi, tetovaža na preponi, negovana plava kosa, kao i lice bez trunke šminke. 

Na narednim fotografijama blistao je Natašni osmeh "od uva do uva", a mnoge njene fanove podsetila je na neprevaziđenu Pamelu Anderson iz perioda kada je glumila u seriji "Čuvari plaže", samo je kupaći trebalo da bude crven.

BONUS VIDEO: