"KO MOŽE DA MI ZABRANI DA VIĐAM DETE?" Pojavile se ŠOK INFORMACIJE nakon RAZVODA Milana Kalinića, šta se dešava sa SUPRUGOM?!


IZVOR: Republika/O. B. - 04.10.2024 | 11:30


Milan Kalinić progovorio o očinstvu!

Foto: ATA Images
"KO MOŽE DA MI ZABRANI DA VIĐAM DETE?" Pojavile se ŠOK INFORMACIJE nakon RAZVODA Milana Kalinića, šta se dešava sa SUPRUGOM?!

Voditelj i glumac Milan Kalinić razveo se od supruge Sandre nakon 18 godina braka. Milan se još početkom godine iselio iz kuće i prešao da živi kod majke, što je do sada uspešno krio od javnosti, iako je mnogima bilo čudno što na javne događaje ide sa mamom, a ne sa ženom, piše Svet.  POGLEDAJ GALERIJU

Kako se dalje navodi u mediju, Sandra i Milan su već našli nove emotivne parnere i  ostali u dobrim odnosima. Kaliniću je sreća dece na prvom mestu, pa ih redovno viđa,a da ne razume muškarce koji se razvedu od žene i zanemare svoju decu, otvoreno je priznao. 

- Meni su to jnejasne stvari, da se razvedeš od žene, a razvedeš se i od deteta, a toga je puno. Kad uđem u priču sa ljudima koje upoznam kroz posao, govorim o muškarcima koji su razvedeni, i pitam ih kakvi su sa decom, a oni mi kažu: ,, Nemam neki kontakt", ja uđem u znaš kakvu rapravu. Ništa ne prihvatam kao opravdanje. Uglednom se vade na majku dece, odnosno bivšu ženu, pa kažu: ,,Majka ovo, majka ono". Šta majka? Koja majka može meni da zabrani da vidim svoje dete? Koji sud? Koji zakon?! Tu niko ne može da ti stane na put - rekao je tada Kalinić i neskromno sebe proglasio najboljim tatom:

Foto: Instagram.com

Sandra Kalinić i Milan Kalinić razvod

- Ne volim da govorim o sebi kad su mnoge stvari u pitanju, ali kada je reč o roditeljstvu, tvrdim da sam najbolji tata na svetu! To možda svako misli za sebe, jer svako naravno svoju decu voli najviše, ali ja gledam stalno šta ljude rade. 

BONUS VIDEO: