KARLEUŠA POBEDILA FUTU: Vraćen joj ugašeni Jutjub kanal, Radulović se HITNO oglasio!


IZVOR: Republika/M. P. - 04.10.2024 | 13:55


Na ovom kanalu nalazi se čitava njena diskografija, uključujući albume “Magija”, “JK Revolution” i “Diva”.

Foto: ATA Images/M.M.
KARLEUŠA POBEDILA FUTU: Vraćen joj ugašeni Jutjub kanal, Radulović se HITNO oglasio!

Muzička zvezda Jelena Karleuša uspela je da povrati svoj zvanički Jutjub kanal, koji je u avgustu 2023. godine ugašen zahvaljujući kompozitoru Aleksandru Raduloviću Futi, nasledniku autorskih prava Marine Tucaković

Jelena i Futa su mesecima razmenjivali preko medija teške reči, a ona ga je optužila da skrnavi Marinin lik i delo. Nakon što je nove projekte objavila na novom kanalu, koji broji skoro 100.000 pratilaca, JK je, godinu dana kasnije uspela da povrati stari, na kojem se nalazi čitava njena diskografija, uključujući albume “Magija”, “JK Revolution” i “Diva”.

Foto: ATA Images

Karleuši vraćen kanal, Futa se oglasio

Futa se oglasio

Nakon što je Jeleni vraćen Jutjub kanal, za domaće medije Futa je rekao sledeće:

- Ne znam, ne pratim te stvari. U svakom slučaju nemam komentar. Time se bavi moja pravna služba - kaže Futa Radulović za "Informer".

Karleuša se još uvek nije oglasila ovim povodom, ali je na proslavi 33. rođendana Milice Pavlović govorila upravo o ovome za Republiku.

- Ima puno nepravdi kad je reč o meni. Ne traje to samo sada, to traje dugi niz godina i decenija. Nekako sam navikla da se stalno dešavaju neke situacije gde ja moram nešto da objašnjavam. Marina je bila moj veliki prijatelj i u dobru i u zlu, kad je bilo najteže. Nažalost, moram to da kažem, mnogi su se razbežali, a sa Marinom su ostali oni pravi. Ja sa ponosom mogu da kažem da sam jedna od njih i to jedino bitno. Ona u nekoj energiji u nekoj drugoj dimenziji sigurno ne odobrava ovo što se dešava i sa mojom majkom Divnom polemiše na tu temu. Mnogo bih na tu temu imala da pričam kakva je to nepravda i da iznesem mnogo privatnih stvari i to bilo baš bezveze. Ja sam uvek bila pomoć Marini, a Futi neka služi na čast - rekla je tada za Republiku.

Foto: ST/Dragan Kadić

Karleuša nije štedela Futu

BONUS VIDEO: