HITNO IM JE POTREBNA POMOĆ! Stravične poplave u Bosni i Hercegovini POGODILE našu estradu: "STANJE JE ALARMANTNO!"


IZVOR: Republika - 04.10.2024 | 18:00


Ostaje nada da će se situacija što pre stabilizovati i da će ljudi u susedstvu dobiti neophodnu pomoć u ovim teškim trenucima.

Foto: Tanjug/AP, Antonio Ahel/ATAImages
HITNO IM JE POTREBNA POMOĆ! Stravične poplave u Bosni i Hercegovini POGODILE našu estradu: "STANJE JE ALARMANTNO!"

Aleksandra Džidža Stojković, ćerka Dragana Stojkovića Bosanca koji je drastao u Konjicu, izražava duboku zabrinutost zbog stravičnih poplava koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu, područje u kojem je njen otac odrastao. Kroz njen izrazito emotivan ton, saznajemo da je situacija izuzetno teška, a vesti koje stižu nisu optimistične.

Foto: Printscreen/instagram/serbialive_beograd, Printscreen/instagram192_rs

Poplave

Poruke očaja iz poplavljenog Konjica

Konjic, grad u kojem je Dragan Stojković Bosanac proveo svoje detinjstvo, takođe je među pogođenim područjima ovim stravičnim poplavama. Ova činjenica dodatno naglašava emotivnu vezu koju porodica Stojković ima sa ovim područjem. Situacija u Konjicu je opisana kao užasna, sa alarmantnim stanjem koje ostavlja malo prostora za optimizam.

Apel za pomoć i podršku

Aleksandra Džidža Stojković je istakla za domaće medije da je u stalnom kontaktu sa prijateljima i rodbinom iz Hercegovine, te da su informacije koje dobija veoma loše. Njena izjava predstavlja snažan apel za pomoć i podršku nadležnih organa, ali i celokupne zajednice, kako bi se pružila pomoć ugroženima i ublažile posledice ovog prirodnog užasa.

 

https://www.instagram.com/p/B-pjJ3vJQnD/?utm_source=ig_web_copy_link

 

- Ceo dan zovem prijatelji i familiju iz Hercegovine. Tamo je užasno. Stanje je alarmantno. Nadam se da će nadležni uspeti da pomognu ljudima tamo, ali vesti nisu dobre. Ne želim da pričam kakve informacije dolaze do mene, ali nisu dobre. Jako tužno - rekla je pevačica za Espreso.

Podsećamo, pevač Miralem Ramić, učesnik takmičenja "Zvezde Granda" takođe se oglasio povodom ove situacije. Njega je celo stanje uznemirilo, ali je istakao da je njegova porodica dobro. Zamolio je sve ljude dobre volje da pomognu.

Foto: yotube.com/Grand Magazin

Miralem Ramić

– Dragi prijatelji, mi smo dobra i moja porodica. Nažalost mnoge komšije i prijatelji su u velikim problemima. Pomozite ko može. Ne daj Bože gore - putem storija na društvenoj mreži Instagram.

BONUS VIDEO: