SKANDAL NA AERODROMU! Naš reper PONIŽEN I IZBAČEN SA LETA iz neočekivanog razloga, HITNO SE OGLASIO!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 04.10.2024 | 18:55


Ostaje da vidimo kako će se ova situacija okončati i da li će MC Stojan zaista pokrenuti tužbu protiv kompanije odgovorne za incident na aerodromu na Kipru!

Foto: ATA Images
SKANDAL NA AERODROMU! Naš reper PONIŽEN I IZBAČEN SA LETA iz neočekivanog razloga, HITNO SE OGLASIO!

Reper MC Stojan nedavno je doživeo neprijatnost na aerodromu na Kipru, o čemu je obavestio javnost putem svog Instagram profila. Naime, Stojan je istakao kako mu se za 20 godina koliko leti nikada nije dogodilo da ga ne puste u avion, a detaljno je objasnio šta se dogodilo i zbog čega su mu zabranili da se ukrca na let za Beograd gde je imao zakazan nastup. Istakao je kako je bio uvređen i pod velikim stresom, te najavio da će tužiti kompaniju koja je odgovorna za ovaj incident. POGLEDAJ GALERIJU

Stojan je na svom Instagram profilu napisao: "Letim preko 20 godina i nikada nisam doživeo da me ne puste u avion, jer uglavnom sedim na gejtu i čekam da uđem među zadnjima. Dolazim da uđem u avion i kaže mi gospođa da sam zakasnio, a u stvari su prodali previše karata. Posle kraće rasprave i ubeđivanja, uz stres i poniženje koje su mi priredili na aerodromu u Larnaci su me na kraju pustili u avion."

Reakcija na situaciju

Pored toga, Stojan je istakao da mu nije bilo bitno koliko novca mu je ponuđeno, već da je bio zahvalan stjuardesama i osoblju aviona na brzoj reakciji kada je jednom putniku pozlilo. "Svaka čast divnim stjuardesama, ali mene ne zanima vaših 600 evra, niti tapkanje i preprodaja karata ispred ulaza u avion. Inače, jednom čoveku je pozlilo ispred mene, pa sam se i ja zadesio tu i zajedno sa ljudima velikog srca, kao i osobljem aviona odmah priskočili u pomoć. Čovek se povratio u život, hvala Bogu na tome i to je danas najbitnije," zaključio je reper u svojoj objavi na storiju.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zorana i Stojan

Reperov ljubavni život

U nedavnom intervjuu, koleginica MC Stojana, Zorana Mićanović, otkrila je javnosti detalje o njihovoj vezi i raskidu. Kako je istakla, njih dvoje su ostali u dobrim odnosima i i dalje nastupaju zajedno, uprkos razlici od 22 godine.

BONUS VIDEO: