MUŽ ALEKSANDRE BURSAĆ ZAVRŠIO KOD HIRURGA! Potražio POMOĆ pre svadbe, isplivali detalji INTERVENCIJE!


IZVOR: Republika/P. R. - 04.10.2024 | 18:30


Uz ovu tajnu, mladi pevač je zablistao na svom venčanju!

Foto: Instagram.com
MUŽ ALEKSANDRE BURSAĆ ZAVRŠIO KOD HIRURGA! Potražio POMOĆ pre svadbe, isplivali detalji INTERVENCIJE!

Poznata pevačica Aleksandra Bursać nedavno je izgovorila sudbonosno "da" i udala se za deset godina mlađeg kolegu, Stevana Sekulića. Nekadašnja zvezda "Granda" je blistala u prelepoj venčnici, a malo ko je znao da je pevač pre venčanja posetio plastičnog hirurga radi male intervencije - transplantacije kose. Ovaj gest mladoženje izazvao je brojne reakcije, a Stevan je odlučio da podeli ceo proces sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Foto: instagram.com/stevansekulic

Stevan Sekulić pre svadbe posetio hirurga

Naime, Sekulić je rešio da kroz snimke na TikToku pokaže ceo proces transplantacije kose, od prvog susreta sa doktorom, preko "pregleda" kose, pa sve do konačnih rezultata. Kroz niz fotografija i video snimaka, pevač je demonstrirao kako je izgledala njegova frizura pre intervencije, kako su napredovale promene tokom nekoliko dana i meseci, sve do trenutka kada je postigao željeni rezultat - lepu i gustu kosu. Posebno je istakao izražene zaliske koji su bili problem pre intervencije, naglašavajući time pozitivne promene koje je doživeo.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aleksandra Bursać i Stevan Sekulić se venčali

Intervencija je prošla uspešno, a Stevan je nakon šest meseci imao razloga da se osmehne zadovoljno. Fotografije sa venčanja jasno su pokazale njegovu punu transformaciju i blistav osmeh, što svedoči o njegovom povećanom samopouzdanju. Par je zajedno zablistao na svom venčanju, ostavljajući sve bez teksta svojim izgledom i elegancijom.

BONUS VIDEO: