ISTINA JE, SLAVI SE U DOMU NEDE UKRADEN! Pevačica podelila DIVNE VESTI, emotivnim rečima se obratila ćerki!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 05.10.2024 | 08:00


Ove reči će vam raznežiti srce!

Foto: youtube.com/printscreen
ISTINA JE, SLAVI SE U DOMU NEDE UKRADEN! Pevačica podelila DIVNE VESTI, emotivnim rečima se obratila ćerki!

Neda Ukađen, popularna pevačica u osmoj deceniji života, poznata je ne samo po svojim poslovnim uspesima i nastupima, već i po aktivnom učešću na društvenim mrežama, gde rado deli detalje iz svog privatnog života. Ona ističe da joj je najveći ponos i uspeh njena porodica, posebno njeni unuci Aleksandra, Neda i Dušan, kao i njena ćerka Jelena, koju često predstavlja javnosti putem Instagrama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

 

Emotivna Čestitka na Godišnjicu Braka

Nedavno se Neda emotivnim rečima obratila svojoj ćerki Jeleni, povodom godišnjice njenog braka sa suprugom Pecom. Pevačica je objavila fotografiju sa svadbe svoje mezimice Jelene i njenog supruga, uz poruku u kojoj ih je čestitala na njihovoj petnaestogodišnjici braka. Uz fotografiju, Neda je napisala:

- Kćeri moja, je l’ to taj? Jeste majko, on je znaj... Draga moja Jeco i zete Peco, na današnji dan, pre 15 godina, učinili ste me najsrećnijom majkom i taštom na svetu! A vašom divnom dečicom, Aleksandrom, Nedom i Dušanom najponosnijom bakom! Hvala vam za ljubav, požrtvovanje i poštovanje! Želim vam svu sreću, zdravlje i da ostarite u ljubavi zajedno. Ljubi vas vaša mama Neda - napisala je pevačica, a ova emotivna poruka izazvala je lavinu čestitki i pozitivnih reakcija na društvenim mrežama.

Foto: Nikola Mutić

Neda Ukraden

Porodična Sreća i Ljubav

Neda Ukađen ističe važnost porodične ljubavi i sreće, te kroz svoje javne nastupe i društvene mreže šalje snažnu poruku o tome koliko joj je porodica bitna. Kroz njene objave, možemo videti koliko je posvećena svojim najmilijima, te kako uživa u ulozi majke i bake. Njena iskrena emotivnost i otvorenost prema javnosti pokazuju da je porodična sreća jedan od najvećih prioriteta u njenom životu.

Neda Ukađen je primer kako uspešno usklađuje poslovni i privatni život, te kako kroz ljubav prema svojoj porodici i otvorenost prema javnosti inspiriše mnoge. Svojom harizmom i emotivnošću osvaja srca publike, dok istovremeno neguje i slavi svoju porodicu kao temelj svog života.

Kroz svoje javne nastupe, Neda Ukađen širi pozitivnu energiju i poruke ljubavi, te nastavlja da bude uzor mnogima, kako svojom umetnošću, tako i svojim porodičnim vrednostima.

BONUS VIDEO: