VODITELJKA KASNO DOBILA DECU I SAD SE OD NJIH NE ODVAJA! Svi zajedno napustili Beograd, a o ovim slikama bruje društvene mreže!


IZVOR: Republika/ D. L. - 05.10.2024 | 09:00


Sanja je podelila sa pratiocima luksuzne trenutke iz Turske, pokazujući njihov smeštaj u luksuznom hotelu i svakodnevne aktivnosti koje uživaju.

Foto: Republika.rs
VODITELJKA KASNO DOBILA DECU I SAD SE OD NJIH NE ODVAJA! Svi zajedno napustili Beograd, a o ovim slikama bruje društvene mreže!

Poznata voditeljka Sanja Kužet nedavno je privukla pažnju javnosti kada je objavila da je letos postala majka po treći put, donoseći na svet sina Vuka. Međutim, novi razlog za interesovanje javnosti je njihov porodični odmor u Turskoj, o čemu se Sanja oglasila putem društvenih mreža.

Foto: Instagram printscreen

Sanja Kužet uživa sa porodicom na odmoru

 

Sanja je podelila sa pratiocima luksuzne trenutke iz Turske, pokazujući njihov smeštaj u luksuznom hotelu i svakodnevne aktivnosti koje uživaju. Fotografije bazena i opuštanja u njemu dodatno su zagolicali maštu mnogih, dok je Sanja istakla opuštenu atmosferu koja je preovladala tokom odmora.

 

Foto: Instagram printscreen

Sanja Kužet uživa sa porodicom na odmoru

 

Jedan od posebnih momenata bio je kada je Sanja pozirala bez šminke, pokazujući svoje prirodno lice, zbog čega su se komentari samo nizali. Ovo je izazvalo veliko interesovanje, a posebno su se isticali komentari o tome kako izgleda sjajno samo nekoliko meseci nakon porođaja.

Sanja je u javnosti poznata i po tome što ne eksponira svog partnera Nemanju Živojinovića, direktora marketinga u jednoj auto kući. Na pitanje zašto se partner nije pojavio prošle godine u finalu "Zvezda Granda", Sanja je istakla da njih dvoje dugo zajedno, normalno se kreću i izlaze, te da nema razloga da bilo ko koga krije. Takođe je objasnila da njen partner nije dolazio na njeno radno mesto, ali da kada ih zajedno vide na nekim događajima, to nije nikakav problem.

Ovaj porodični odmor u Turskoj definitivno je izazvao interesovanje javnosti, a Sanja Kužet i njen partner Nemanja Živojinović i dalje ostaju zagonetka za mnoge.

BONUS VIDEO: