EMA RADUJKO ZATRPAVALA BAKU PRASETA PORUKAMA! Anja Bla saznala za njihovo SKANDALOZNO dopisivanje, usledio haos!


IZVOR: Republika/M. I. - 05.10.2024 | 10:00


Baka Prase je odlučio da obelodani sve detalje.

Foto: ST/Tamara Pavišić, M. M./ATAImages, Shutterstock
EMA RADUJKO ZATRPAVALA BAKU PRASETA PORUKAMA! Anja Bla saznala za njihovo SKANDALOZNO dopisivanje, usledio haos!

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, nedavno je šokirao javnost otkrivši detalje razgovora sa pevačicom i influenserkom Emom Radujko. Dok je bio uživo na svom Jutjub kanalu, Baka Prase je podelio delove prepiske sa Emom, tvrdeći da ga je ona optužila da je manijak nakon raskida sa Anjom Bla.

Kako je Baka Prase otkrio, Ema ga je kontaktirala privatno nakon raskida sa Anjom, izražavajući nezadovoljstvo njegovim postupcima

- Imam strašnu priču, možda je i ispričam jednog dana. Mene je Ema Radujko napala nakon raskida sa Anjom. Rekla mi je: "Šta ti ovo radiš?" Javila mi se u četu i isprozivala me je, a ja sam je pitao što je brani ako je Anja ne podnosi - rekao je Bogdan.

Foto: Printscreen/YouTube/Baka Sepra 2

Baka Prase

 

On je dalje objasnio da ga je Ema optužila da je manijak, izazivajući njegovo negodovanje.

- Optužila me je da sam manijak. Majke mi, ja samo želim da se odbranim da kažem da nisam manijak, sve je bilo saglasno, svi su bili obavešteni, sve je bilo korektno, samo to želim da kažem. Optužila me je u privatnoj prepisci - ispričao je Baka Prase koji nije želeo da nastavlja dalje priču.

Foto: Smedia

Ema Radujko

 

Nedavni raskid veze između Baka Praseta i influenserke Anje Bla izazvao je mnogo spekulacija u javnosti o pravim razlozima za njihov prekid. Baka Prase je nedavno potvrdio da je želeo da se posveti svojoj karijeri i zaradi, što je bio glavni razlog za okončanje njihove veze.

BONUS VIDEO: