PORODILA SE MARIJA KILIBARDA! Voditeljka donela na svet devojčicu!


IZVOR: Republika/M. I. - 05.10.2024 | 12:59


Marija Kilibarda se porodila i otkrila ime svoje devojčice!

Foto: Amir Hamzagic/ATAImage
PORODILA SE MARIJA KILIBARDA! Voditeljka donela na svet devojčicu!

Voditeljka Marija Kilibarda danas je postala majka devojčice, a njen partner Bane Vučelić su se odlučili da joj daju ime Senja, kako saznaje Blic. Zanimljivo je da ime Senja potiče od imena Ksenija, grčkog porekla, i nastalo je od grčke reči Xenia što znači gostoljubivost. Ovo je svakako posebno i značajno ime koje nosi lepo značenje.

Porodica Kilibarda-Vučelić sada uživa u porodičnoj radosti i sreći koju im je donela mala Senja. Ovo je svakako poseban trenutak za njih, a javnost sa nestrpljenjem očekuje da vide prve fotografije malene Senje i čuje više detalja o tome kako provode vreme kao porodica.

Foto: instagram-kilimara

Marija Kilibarda

 

Marija Kilibarda, koja je i pre rođenja ćerke bila veoma poznata i omiljena ličnost, sada će imati priliku da pokaže i svoju majčinsku stranu javnosti. Kao uspešna voditeljka, ona je sigurno već pripremila plan kako da uskladi svoju karijeru sa ulogom majke.

Ova vest sigurno nije prošla nezapaženo, pa su se mnogi obožavaoci i kolege obradovali saznanju da je Marija postala majka devojčice. Svi žele da čuju više detalja o porođaju, zdravlju bebe i kako se porodica oseća nakon ovog divnog događaja.

Ime Senja nosi sa sobom značajno značenje, te se može pretpostaviti da je ovo pažljivo odabrano ime za malu devojčicu. Gostoljubivost koju ime nosi može biti simbolično obećanje o toplom i prijateljskom domu u kojem će Senja odrastati.

BONUS VIDEO: