RAZVEO SE PEĐA JOVANOVIĆ! Posle pomirenja Ana i on ipak nisu mogli da nastave zajedno dalje!


IZVOR: Republika/ D. L. - 05.10.2024 | 15:38


Pevač sve krio od očiju javnosti!

Foto: Instagram.com
RAZVEO SE PEĐA JOVANOVIĆ! Posle pomirenja Ana i on ipak nisu mogli da nastave zajedno dalje!

Poznato je da pevač Peđa Jovanović, poznatiji kao Peđa Blizanac, svoj privatni život krije od očiju javnosti.

O njegovom razvodu sa suprugom Anom Jovanović već dugo se spekuliše, ali on nikad nije komentsrisao takve spekulacije.

Foto: Goran Popovski

Peđa Jovanović

 

Naime, nakon svih brodoloma, krajem prošle godine, njih dvoje su odlučili da svojoj ljubavi daju drugu šansu, ali izgleda da je sada došlo do nekih promena.

Naime, kako Blic prenosi, sada je definitvno kraj njihovoj ljubavi, jer su odlučili da na nju stave tačku i da svako krene svojim putem.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Peđa Jovanović

 

Inače, pevač Peđa Jovanović nedavno je priznao da ga je supruga Ana napustila zbog njegovih problema sa alkoholom, ali su odlučili da pruže još jednu šansu svom braku. Ana je istakla da su njihovi problemi samo dodatno učvrstili njihov odnos, naglašavajući da su prošli kroz teška iskustva koja su ih naučila mnogim stvarima i ojačala njihovu vezu. 

Foto: Predrag Pešić

Peđa Jovanović

 

- Mi smo prošli sve ono najgore što jedan par može proći i to nas je samo ojačalo. Često u razgovoru sa drugaricom kažem da bih baš sve isto da mogu da vratim vreme, jer su sve to lekcije koje su nas naučile mnogim stvarima i bez kojih naš odnos sad ne bi bio ni približno ovakav kakav je - rekla je ona tada.

Peđa i Ana imaju troje dece, a ona je u februaru ove godine otkrila da ju je pevač zaprosio posle svega 12 dana poznanstva.

Revija modnog kreatora Bate Spasojevića bila je prilika za brojne javne ličnosti da se okupe i podrže domaću modnu scenu, te je pevač i tada pričao o svom privatnom životu, ali je međutim, sakrio detalje ponovnog raskida, koji se i tada dešavao po svemu sudeći dešavao.