CECINOJ ĆERKI STIGLA ŠOK PORUKA! Anastasija sve JAVNO objavila, usledila HITNA reakcija! (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 05.10.2024 | 18:10


Adreana Čekić uputila moćne reči Anastasiji Ražnatovi!

Foto: instagram.com/raznatovicanastasija
CECINOJ ĆERKI STIGLA ŠOK PORUKA! Anastasija sve JAVNO objavila, usledila HITNA reakcija! (FOTO)

Pevačica Anastasija Ražnatović je iznenadila svoje fanove objavom dve nove pesme nakon duže muzičke pauze. Njen povratak je dočekan sa oduševljenjem kako od strane fanova, tako i od strane kolega pevača. Jedna od njih, Adreana Čekić, javno je čestitala Anastasiji na povratku, izražavajući svoje oduševljenje i radost zbog novih pesama.

- Welcome back, my love (dobro došla nazad, moja ljubavi). Čestitam na novim pesmama i radujem se svemu lepom što će biti. Zaslužila si! - napisala je Adreana uz emotikone srca.

Foto: instagram.com/andreanacekic

Andreana Čekić se oglasila na Instagramu

Prva pesma koju je Anastasija objavila nosi naziv "Kadar" i prati je visokobudžetni spot snimljen u najvećem studiju na Balkanu. Ova pesma je već privukla pažnju publike svojom energičnom melodijom i atraktivnim vizuelnim sadržajem.

Druga pesma koju je objavila, "Prava", donosi emotivnu priču i već preti da postane hit. Pesma je osvojila srca publike zahvaljujući snažnom tekstu i energičnoj melodiji, prožetoj temama autentične ljubavi i životnih izazova. Anastasija je uspela da dodatno približi svoju muziku publici kroz ovu pesmu.

Foto: Privatna arhiva

Anastasija Ražnatović snimila dve nove pesme

Anastasija je izjavila da je veoma srećna što se vratila muzici posle duže pauze i što ima priliku da pokloni svojoj publici nove pesme. Izrazila je nadu da će se pesme dopasti publici koliko i njoj, ističući da se pesme međusobno razlikuju, ali da je sigurna da će svaka pronaći put do svog slušaoca.

- Posle duže pauze jako sam srećna što imam priliku ponovo da poklonim svojoj publici nove pesme i nadam se da će im se dopasti koliko i meni! Pesme se puno razlikuju jedna od druge, ali sam sigurna da će svaka naći put do svog slušaoca. Volim da eksperimentišem sa muzikom i da se oprobam u raznim varijantama, “Kadar” i “Prava” su pravi pokazatelj toga. Radujem se reakcijama na nove projekte kojih će biti više u narednom periodu - rekla je.

BONUS VIDEO: