VIKI MILJKOVIĆ OBJAVILA SREĆNE VESTI! Niko ne može da veruje koliko je NAPREDOVAO, članica žirija "Zvezde Granda" sve podelila (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 05.10.2024 | 18:35


Pevačica presrećna zbog sina!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel
VIKI MILJKOVIĆ OBJAVILA SREĆNE VESTI! Niko ne može da veruje koliko je NAPREDOVAO, članica žirija "Zvezde Granda" sve podelila (FOTO)

Poznata pevačica Viki Miljković i njen suprug, Dragan Tašković Taške, proslavljaju danas 17. rođendan svog sina Andreja. Tim povodom, Viki se oglasila na društvenoj mreži Instagram gde je uputila emotivnu poruku svom sinu, uz prateću fotografiju. Poruka je izazvala veliku pažnju javnosti i izazvala talas čestitki i lepih želja za mladog naslednika.

Na Instagramu, Viki je objavila sliku sa sinom i napisala: "Srećan rođendan, sine. Vole te mama i tata." Ova jednostavna, a emotivna poruka oduševila je mnoge, pokazujući duboku roditeljsku ljubav i ponos koji Viki i Taške osećaju prema svom sinu.

Foto: instagram.com/viki_miljkovic

Viki Miljković slavi sinu 17. rođendan

S obzirom na to da Andrej danas slavi 17. rođendan, sledeće godine će proslaviti punoletstvo, što će biti veliki događaj kako za njega, tako i za njegovu porodicu. Nema sumnje da će Viki, Taške i Andrej organizovati veliku gala proslavu koja će obeležiti ovaj važan životni prelazak.

Pored toga što je poznat kao sin poznatih roditelja, Andrej je takođe poznat po svom talentu za tenis. Veoma posvećen sportu, on profesionalno trenira tenis i postiže značajne uspehe u svojoj karijeri. Ovaj podatak dodatno baca svetlo na život porodice Miljković-Tašković i otkriva javnosti još jedan zanimljiv detalj o njihovom sinu.

Foto: instagram.com/printscreen

Viki Miljković i Dragan Tašković Taške

- Andrej je opsednut sportom. Bavi se tenisom, a nedavno je počeo da ide na turnire. Aktivno radi na fizičkoj spremi, to mu je sada u prvom planu - otkrila je ponosna mama svojevremeno, u intervjuu za Hello.

BONUS VIDEO: