ANDRIJA MILOŠEVIĆ ZAPROSIO PEVAČICU U EMISIJI: Sara Jo ostala ZATEČENA zbog ovoga! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 06.10.2024 | 08:00


Sara Jo otvorila dušu!

Foto: UNA TV
ANDRIJA MILOŠEVIĆ ZAPROSIO PEVAČICU U EMISIJI: Sara Jo ostala ZATEČENA zbog ovoga! (VIDEO)

“Ona je toliko lepa da kada je vidite, počnete da verujete u sve religije. Kada je vidite, počnete da čitate biografije najvećih svetskih slkara, a ona je umetnica za muzej moderne umetnosti – Sara Jo!”, najavio je Andrija svoju gošću, jednu od omiljenih zvezda mlađe generacije. I po mnogo čemu biće to posebno veče jer ćemo svedočiti nikad oštrijem roštiljanju ali i iskrenom razgovoru u kojem će Sara Jo mnogo toga otkriti o sebi - najbolnijim trenucima, sazrevanju na sceni i kako je uspela da se izbori sa nesigurnošću i mnogim negativnim komentarima publike.  POGLEDAJ GALERIJU

 

“Toliko sam želela da se dopadnem svima da nisam mogla da shvatim kako mogu nekom da budem antipatična jer je to bilo ili-ili. Nije bila sredina od početka šoua - Ili me jako vole ili ne mogu da me podnesu”, osvrnula se Sara na svoje početke u Prvom glasu Srbije.
 
Govoriće i o tome koliko je teško nositi lepotu, zbog čega se ošišala na kratko, zašto je susret sa Dinom Merlinom zauvek promenio njen odnos prema pesmi i sceni i koja je to pevačica koja je uvek dobronamerno savetuje.
 
Posebno iznenađenje za gledaoce biće međusobno prozivanje Andrije i Sare Jo u kojem se neće nimalo štedeti.

“Reci mi Saro, ti kada se udaš I uđeš u porodicu Sotlar, ti ćeš biti Sara So. Mislim bolje je to, udaj se što pre da ne postaneš Stara Jo”, samo je jedna od Andrijin prozivki, a šta je lepa pevačica odgovorila glumcu, saznajte u još jednom sjajnom izdanju šoua “Dobro veče sa Andrijom” na UNA TV.

 

 

BONUS VIDEO: