NAPADNUTA MARIJA ŠERIFOVIĆ NAKON ZAVRŠETKA EMISIJE "ZVEZDE GRANDA!" Opšti haos u studiju, pevačica unezverena!


IZVOR: Republika/M. I. - 06.10.2024 | 09:30


Marija Šerifović nije mogla ni da sanja da će doći do ovoga!

Foto: youtube.com/Marija Serifovic
NAPADNUTA MARIJA ŠERIFOVIĆ NAKON ZAVRŠETKA EMISIJE "ZVEZDE GRANDA!" Opšti haos u studiju, pevačica unezverena!

U sinoćnjoj emisiji Zvezda Granda, atmosfera je bila izuzetno napeta i burna, posebno nakon što je Đorđe David dao jedini glas mladom pevaču amateru Dimitriju Spasojeviću iz Lazarevca. Ova odluka izazvala je žučnu raspravu između članova žirija, a posebno između Đorđa Davida i Marije Šerifović. Đorđe David je istakao da je impresioniran Dimitrijinim nastupom, ističući da je mladi pevač bio stabilniji od prethodnih kandidata te večeri.

- Čuo sam da je bio bolji od prethodne kandidatklinje koja je recimo dobila pet glasova. Bio je stabilniji, barataš celom pričom. Naravno da te je trema smorila, prvi put si ovde. Što se mene tiče svaka čast za ovo što si uradio kao neko ko je toliko mlad i prvi put ovde. Iskreno mislim da si zaslužio još dva glasa. Možeš mnogo toga i mislim da nam takvi u takmičenju trebaju - rekao je Đorđe David, a njegovo mišljenje publika je pozdravila gromoglasnim aplauzom. POGLEDAJ GALERIJU

 

Ipak, Bosanac je tvrdio da ne čuju svi isto, zbog čega mu je roker odgovorio:

- Naravno, ja čujem bolje, mlađi sam (smeh)!

Međutim, Mariju Šerifović je iznerviralo što se Đorđe poziva na glas publike u studiju.

- Šta oni znaju o muzici, ne mogu oni da komentarišu kandidate, mogu nas. Ajde, popeli ste mi se na glavu više, do ovde ste mi se popeli! Momče, nisi ti pevao toliko loše ali se čuje da si na početku, da si amater. Ovde se pljuje krv, ovo je jedan brutalan šou, možda i najbrutalniji u svetu. Ne šalim se, mnogo tražimo, matori smo i nervozni, zahtevni. Apelujem na tvoju profesorku, treba da te uči dinamici, zabolela me glava. Četiri migrene i predinfarktno stanje sam dobila, vežbaj sinko! Lep si i zgodan, imaš potencijal, malo pevaj negde, vežbaj, pa se vrati u takmičenje - objasnila je Marija.

Na tome se nije završilo, jer po završetku emisije neko na bivšem Tviteru napao pevačicu i ostavio komentar na Marijin komentar o publici.

- Kaže Marija Šerifović u ZG šta zna publika o muzici... pa da nema te publike, ne bi bilo ni vas pevača. Ja sam rekla šta sam imala da kažem - a onda se Marija nadovezala.

- Ne jedine **vna. Publika u studiju. Vrlo precizno sam se obratila publici u studiju. Da, bakice pojma nemaju. Laku noć. - odgovorila je Marija.

BONUS VIDEO: