ŠOK-BOMBA SUPRUGE MILANA KALINIĆA NAKON RAZVODA! Procurila informacija o TRUDNOĆI, ona se odmah oglasila!


IZVOR: Republika/M. I. - 06.10.2024 | 09:00


Sandra Kalinić proslavlja dolazak bebe!

Foto: Instagram.com
ŠOK-BOMBA SUPRUGE MILANA KALINIĆA NAKON RAZVODA! Procurila informacija o TRUDNOĆI, ona se odmah oglasila!

Nakon razvoda od supruga Milana Kalinića, Sandra se konačno oglasila na društvenim mrežama. Iako je ostala sa prezimenom Kalinić, Sandra je pokazala da je srećna i da uživa u novim životnim trenucima. Na njenom Instagram profilu osvanula je slika koja je privukla pažnju javnosti.

Na slici koja je objavljena može se videti Sandra u društvu svoje dobre prijateljice koja je u drugom stanju. Radost zbog najave bebe bila je očigledna, a poseban povod za radovanje bio je otkrivanje pola bebe. Plavi baloni i Sandrin plavi prsluk jasno su ukazivali da će beba biti dečak. Sandra je svojom radošću i osmehom pokazala koliko je srećna zbog ovog divnog trenutka u životu svoje prijateljice.

 

 

Ovim gestom, Sandra je pokazala da je spremna za nove životne izazove i da je okrenuta ka lepšim stvarima koje život nosi. Njena radost zbog najave bebe pokrenula je talas pozitivnih reakcija na društvenim mrežama, a njen osmeh bio je inspiracija mnogima da se raduju malim, ali važnim trenucima u životu.

Inače, kako navodi Svet, Sandra i Milan su već našli nove emotivne parnere i  ostali u dobrim odnosima. Kaliniću je sreća dece na prvom mestu, pa ih redovno viđa,a da ne razume muškarce koji se razvedu od žene i zanemare svoju decu, otvoreno je priznao. 

- Meni su to jnejasne stvari, da se razvedeš od žene, a razvedeš se i od deteta, a toga je puno. Kad uđem u priču sa ljudima koje upoznam kroz posao, govorim o muškarcima koji su razvedeni, i pitam ih kakvi su sa decom, a oni mi kažu: ,, Nemam neki kontakt", ja uđem u znaš kakvu rapravu. Ništa ne prihvatam kao opravdanje. Uglednom se vade na majku dece, odnosno bivšu ženu, pa kažu: ,,Majka ovo, majka ono". Šta majka? Koja majka može meni da zabrani da vidim svoje dete? Koji sud? Koji zakon?! Tu niko ne može da ti stane na put - rekao je tada Kalinić.

BONUS VIDEO: