TRUDNA ANDŽELA ADAKTAR SE RASPADA OD TUGE! Grca u suzama, Adam očajan zbog njenog STANJA! (VIDEO)


IZVOR: Republika/M. I. - 06.10.2024 | 11:30


Adam Adaktar je usnimio uplakanu suprugu, ona zapomaže na sav glas.

Foto: ST/Vladimir Lukić, instagram/printscreen/adaktar_andzela
TRUDNA ANDŽELA ADAKTAR SE RASPADA OD TUGE! Grca u suzama, Adam očajan zbog njenog STANJA! (VIDEO)

Adam Adaktar i njegova trudna supruga Andžela Adaktar obradovali su javnost vestima o dolasku četvrtog člana porodice. Očekujući devojčicu, par je organizovao spektakularan vatromet u roze boji ispred Avalskog tornja, što je bio simboličan gest najave pola deteta. Njih dvoje su aktivni na društvenim mrežama, gde su redovno delili svoje radosti i trenutke iz svakodnevnog života.

U jednom od nedavnih videa, Adam je snimio svoju trudnu suprugu Andželu dok je ležala na krevetu, uplakana i sa razmazanom šminkom. Ovaj iskreni trenutak prikazuje ranjivu stranu trudnoće, dok je Andžela izražavala svoje trenutne emocije. Kroz suze je izjavila da se ne oseća sposobnom da ide negde, na šta joj je Adam nesebično pružio podršku nudeći joj odlazak u šoping. Ovaj iskreni prikaz trudnoće dodatno je osvetlio njihovu javnu ličnost i približio im pratioce na društvenim mrežama.

Foto: Instagram.com

Adam i Anđela Adaktar

 

- Hoćeš da idemo negde? - pitao ju je Adam.

- Ne mogu, nisam sposobna - rekla mu je Andžela.

- Šta ja mogu da uradim? Hoćeš da idemo u šoping? - pitao ju je suprug.

- Ne znam ni šta bih kupila. Ne znam ni šta mi treba. Proći će, to je samo momenat - rekla je Andžela, koja je sve vreme plakala, a on je u opisu snimka napisao: "Svaka trudnica ikada".

 

 

Par je podelio da im se u životu dešavaju stvari kao iz Oskarom nagrađivanog filma, ističući da i pored izazova, srećuju se sa blagoslovima koje život nosi. Adam je u svojoj objavi na Instagramu istakao da je Andžela neko ko je poseban i drugačiji od drugih, te da je uvek bila spremna da prihvati sve njegove "ludosti". Ovo je četvrto dete koje par očekuje za četiri godine, što ih čini posebno blagoslovenim, kako ističe Adam.

BONUS VIDEO: