GLUMICA POKAZALA KAKO SE BAŠKARI U LUKS STANU! Prostrana dnevna soba sve oduševila, ima pogled od milion dolara!


IZVOR: Republika/ D. L. - 06.10.2024 | 13:30


Ovaj prefinjeni dom, koji je glumica više puta podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, odiše elegancijom i sofisticiranim stilom.

Foto: PrintscreenInstagram/Jelena Gavrilovic
GLUMICA POKAZALA KAKO SE BAŠKARI U LUKS STANU! Prostrana dnevna soba sve oduševila, ima pogled od milion dolara!

Glumica Jelena Gavrilović privukla je pažnju javnosti kada je pre nekoliko godina odlučila da se preseli u luksuzni stan u elitnom delu Beograda. Ovaj prefinjeni dom, koji je glumica više puta podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, odiše elegancijom i sofisticiranim stilom.
 

Foto: Instagram printscreen

Jelena Gavrilović stan

 

Kuhinja koja se nalazi u sklopu trpezarije i dnevne sobe, oduzima dah svojim tamnim elementima koji privlače pažnju. Veliki stakleni sto u trpezariji, sa zlatnom vazom na sredini, predstavlja estetski detalj koji doprinosi luksuznom ambijentu doma.

Foto: Instagram printscreen

Jelena Gavrilović stan

 

U dnevnoj sobi dominiraju tirkizna fotelja sa zlatnim nogicama, velika polica prepuna knjiga i velika kravlja koža na podu, koja prostoru daje poseban šarm. Velika staklena vrata vode do terase sa impresivnim pogledom na reku i Kalemegdan, pružajući osećaj prostranosti i bliskosti prirodi.

Foto: youtube.com/RTS Ordinacija - Zvanični kanal

Jelena Gavrilović

 

Iako Jelena retko pokazuje svoju spavaću sobu, primećeno je da je uređena u bež i zlatnim tonovima, verovatno prateći isti elegantni stil koji dominira u ostalim delovima stana.

Jelena Gavrilović je svojim pažljivo odabranim detaljima, poput zlatnih elemenata i tirkizne fotelje, uspela da stvori prostor koji odiše luksuzom i sofisticiranim ukusom. Njen stan u elitnom delu Beograda predstavlja pravu oazu elegancije i udobnosti.

Mnogi su na društvenim mrežama pisali odmah o tome koliko je novca glumica izdvojila za kupovinu luksuzne nekretnine u elitnom delu Beograda, ali ona na takve komentare nije odgovarala. 

BONUS VIDEO: