MILE KITIĆ SE NE ODVAJA OD MLAĐE KOLEGINICE! Snimili duetsku pesmu, a evo zbog čega su se usijale društvene mreže! (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 06.10.2024 | 14:30


Kako smo saznali, Mile je odmah prihvatio saradnju sa Milicom Jokić budući da je oduševljen njenim vokalnim sposobnostima!

Foto: Promo
MILE KITIĆ SE NE ODVAJA OD MLAĐE KOLEGINICE! Snimili duetsku pesmu, a evo zbog čega su se usijale društvene mreže! (FOTO)

Legendarni pevač Mile Kitić i jedna od najboljih pevačica mlađe generacije, Milica Jokić, snimili su duetsku pesmu. Na iznenađenje svih, ovaj dvojac je odmah podigao veliku prašinu a društvene mreže su se usijale.

- Velika mi je čast što sam snimila duet sa našom legendom i ne mogu da vam opišem sreću zbog pesme "Gas” - poručila je mlada zvezda.

Foto: Jelena Petković

 

 

Kako smo saznali, Mile je odmah prihvatio saradnju sa Milicom Jokić budući da je oduševljen njenim vokalnim sposobnostima a posebnu pažnju mu je skrenula kada je nedavno otpevala njegovu pesmu ,,Kraljica trotoara” koja broji milionske preglede na mrežama.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Mile Kitić

 

Veliku pažnju na mrežama privukao je sam tekst ove pesme a mlađe generacije su odmah počele da se snimaju uz stihove pesme ,,Gas” gde poručuju: ,, Gori, nikad nije bilo vrelije!”

I baš kao što Milica kaže u samoj pesmi:,, Ništa ručna ide samo gas” tako će i biti u narednom periodu jer je pripremila još par pesama i spotova koji će zasigurno osvojiti ceo region.

Inače, Mile neretko ističe da voli svoju suprugu i da je u njihovom braku sve u najboljem redu, a u prilog tome govori i Elenina objava koja je ubrzo postala viralna. 

Naslednica poznatog estradanog para je i sama krenula stopama svojih roditelja, te se već godinama bavi pevanjem, a kako nije preterano izložena medijima, svaka njena objava je ispraćena od strane fanova, ali i sedme sile.

Njoj društvene mreže najviše i služe da se tu ekpsonira onoliko koliko njoj odgovara, a neretko deli i fotografije iz svog privatnog života. Tako je sada pokazala fotografiju svojih roditelja iz mladosti, koju javnost do sada nije videla.

BONUS VIDEO: