FOLKERKA VIKALA NA SUPRUGA! Evo koliko godina su u skladnom braku, a kad se posvađaju UME DA LETI PERJE!


IZVOR: Republika/ D. L. - 06.10.2024 | 15:00


Trebalo je da unesemo neko ozvučenje u garažu i sad ne može on, ne mogu ni ja, priseća se Vera.

Foto: ST/Dragan Kadić
FOLKERKA VIKALA NA SUPRUGA! Evo koliko godina su u skladnom braku, a kad se posvađaju UME DA LETI PERJE!

Poznata pevačica Vera Matović već godinama uživa u skladnom braku sa harmonikašem Ratomirom Raćom Matovićem. Iako ističe da se njih dvoje vole kao prvog dana, Vera je jednom prilikom otkrila da joj muž retko upućuje komplimente, što joj zamera. "Šta ima da mi govori svaki dan da li sam mu lepa... Dame, nemojte da nasedate na cveće, nego da vam budu verni", izjavila je pevačica. Otkrila je i da su svađe sa suprugom često prisutne, ali da to ne znači da su one ozbiljne.

Foto: ATA Images

Vera Matović

 

- Trebalo je da unesemo neko ozvučenje u garažu i sad ne može on, ne mogu ni ja. Jedva unesemo to, a premoreni, on viče na mene, ja na njega i onda se posvađamo... Nisu to svađe da bi se razveo neko, nego eto  - otkriva pevačica.

Foto: youtube.com/ Grand Magazin Tv Grand

Vera Matović

 

Vera Matović i Ratomir Raća Matović su dugo vremena bili poznati kao izuzetno usklađen muzički par, ali i kao primer skladnog braka u javnom životu. Njihov odnos je izdržao mnoge izazove koje donosi estradni život, ali i svakodnevne nesuglasice koje su sastavni deo svakog bračnog života.

Inače, Vera Matović može da se pohvali time koliko je dobro vaspitala naslednike, koji su visoko obazovani, čemu je pevačica uvek težila, jer joj je to vrlo važno u životu. Naime, folkerka uživa u skladnom višedecenijskom braku sa suprugom, harmonikašem, Ratomirom Matovićem, sa kojim ima ćerku Violetu i sina Miljana. 

Ćerka mi je doktor nauka na temu “Terorizam”, živi u Beogradu. Sin je završio Ekonomski fakultet u Americi. Moja deca su moj ponos. Bili su daleko od estrade i imali zacrtan put, put do uspeha - ispričala je jednom prilikom pevačica.

BONUS VIDEO: