OKRŠAJ BIVŠIH SUPRUŽNIKA USRED EMISIJE! Voditeljku pitanje izbacilo iz teksta, odmah pomenula i dete!


IZVOR: Republika/ D. L. - 06.10.2024 | 15:30


Na samom početku emisije, Žarko je istakao da bi učinio sve za Bojanu, te da bi voleo da ona realizuje neki svoj projekat van voditeljskog posla.

Foto: printscreen/RTV Pink
OKRŠAJ BIVŠIH SUPRUŽNIKA USRED EMISIJE! Voditeljku pitanje izbacilo iz teksta, odmah pomenula i dete!

Bivši supružnici, voditeljka Bojana Lazić i njen bivši muž Žarko Lazić, nedavno su zajedno gostovali u emisiji, a razgovor je izazvao dosta pažnje javnosti.

Na samom početku emisije, Žarko je istakao da bi učinio sve za Bojanu, te da bi voleo da ona realizuje neki svoj projekat van voditeljskog posla. Ova izjava je posebno iznervirala Bojanu, koja je jasno stavila do znanja da ne želi takvu vrstu pomoći od bivšeg supruga.
 

- Ako ima kredit ja ću ga otplatiti - rekao je Žarko, na šta mu je ona odgovorila.

- Nemoj molim te - rekla mu je Bojana.

Foto: RTV PINK printscreen

Bojana i Žarko Lazić

 

- Da li bi bio kum na njenom venčanju? - glasilo je pitanje za Žarka.

- Bio bih, najveći poklon bih joj doneo. Ona je majka mog deteta, ja nju poštujem i volim - rekao je Žarko.

Foto: ST/Dragan Kadić

Bojana Lazić

 

Nemoj molim te - rekla je Bojana i naglasila da bi mu bila kuma na venčanju, a onda joj je Žarko postavio pitanje koje je voditeljku izbacilo iz takta.

- Postavio bih joj pitanje da li će napraviti neki televizijski projekat koji bi bio isključivo njen. Da ja mogu da kažem ovo je napravila moja bivša supruga - pitao ju je Žarko.

Foto: Republika

Bojana Lazić

 

- Možemo li na kratko da prekinemo Žarka, znamo da mnogo voli da priča. Ja ne želim njega ništa da pitam, ja želim da odgovorim. Može on meni odmah da čestita, jer sam ja za naše dete uradila više nego što on može da zamisli, a da mu ništa nismo tražili. Može odmah da kaže bravo - rekla je Bojana.

- Ponosan sam na sina, učim ga pravim vrednostima, lepo se slažemo. Bojana je super majka, sve je kako treba - odgovorio joj je bivši suprug.

BONUS VODEO: