ŠTA SE DESILO MARIJI ŠERIFOVIĆ?! Neviđena drama u "Zvezdama Granda", žiri ne zna kako će se takmičenje nastaviti nakon ovoga!


IZVOR: Republika/M. I. - 06.10.2024 | 16:00


Kolege zabrinute zbog ponašanja Marije Šerifović.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
ŠTA SE DESILO MARIJI ŠERIFOVIĆ?! Neviđena drama u "Zvezdama Granda", žiri ne zna kako će se takmičenje nastaviti nakon ovoga!

Nova sezona popularnog takmičenja "Zvezde Granda" započela je uzbuđenjem i podeljenim reakcijama na nastup mladog Čačanina Vasilija Ljubomirovića. Njegov energičan nastup izazvao je burne komentare članova žirija, koji su istakli kako vide veliki potencijal u ovom mladom takmičaru.

Tokom svog prvog nastupa, Vasilije je izveo dve pesme - "Koja žena prokle mene" Jašara Ahmedovskog i "Ne daju mi da te volim", što je izazvalo različite komentare među sudijama. Pritisnuta su čak tri panik tastera, ali su Mili i Ana Bekuta stali na Vasilijevu stranu, ističući njegov veliki potencijal. Marija Šerifović je iznela svoje rezerve prema njegovom nastupu, uz želje za sreću u narednom krugu, istakavši da će mu borba u baražu dobro doći.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marija Šerifović

 

- Vasilije, možda ti znaš da pevaš u nekom savršenom svetu, ali večeras nisi uspeo da se uskladiš sa intonacijom. Borba u baražu će ti dobro doći, nisi ti loš - prokomentarisala je Marija. 

Mili mu je dao podršku, ali ga je i upozorio na ključne greške: "Imaš moćan glas, ali često promašiš ključne tonove. Dao sam ti glas jer imaš sve ostalo".

Ana Bekuta je pohvalila njegovu muzikalnost, izjavivši:

"Ne znam šta je Mariji danas, ali ja sam odmah prepoznala talentovano biće".

Ovakav početak Vasilijeve karijere na "Zvezdama Granda" obećava zanimljiv razvoj takmičenja i moguće velike uspehe ovog mladog talenta. 

BONUS VIDEO: