DRAGANA MIRKOVIĆ OBJAVILA SLIKU SA BIJELIĆEM NAKON RAZVODA! Pevačica prelomila, donela konačnu odluku!


IZVOR: Republika/O. B. - 06.10.2024 | 16:30


Dragana Mirković iznenadila fanove!

Foto: Časlav Vukojičić
DRAGANA MIRKOVIĆ OBJAVILA SLIKU SA BIJELIĆEM NAKON RAZVODA! Pevačica prelomila, donela konačnu odluku!

Iako je prošlo sedam meseci od razvoda, razvod Dragane Mirković od Tonija Bijelića i dalje je tema koja intrigira javnost. Uprkos teškom periodu za nju i njenu porodicu, Dragana se posvetila svojoj karijeri i nastavlja da radi punom parom.

Nedavno, folk zvezda je održala koncert u Oslu, gde je publika imala priliku da uživa u njenom nastupu. Ono što je iznenadilo mnoge jeste trenutak kada joj se na sceni pridružio Robert Bijelić, Tonijev rođak i inače Dragana Mirković strina.

Ovo nije prvi put da se Dragana i Robert pojavljuju zajedno na bini, a poznato je da je Dragana od početka Robertove karijere bila njegov veliki oslonac. I pored razvoda i složene porodične situacije, Dragana ostaje dosledna sebi i svom pozivu, ne ustručavajući se da nastupi sa Tonijevim rođakom, koga izuzetno ceni i poštuje.

Foto: Instagram.com

Dragana Mirković Instagram

 


Ovaj potez privukao je pažnju javnosti, koja je pohvalila Dragani Mirković na hrabrosti i otvorenosti u suočavanju sa porodičnim izazovima. Njen profesionalizam i posvećenost muzici su još jednom došli do izražaja, dok je podrška koju pruža mladom Robertu Bijeliću pokazala da porodične veze ostaju snažne uprkos promenama i izazovima.

Iako je privatni život doveo do promena i izazova, Dragana Mirković ostaje neosporna kraljica narodne muzike. Njen povratak na scenu nakon razvoda pokazuje njenu snagu i predanost umetnosti, a podrška koju pruža mladim talentima poput Roberta Bijelića samo potvrđuje njen uticaj i važnost u muzičkoj industriji. POGLEDAJ GALERIJU


Dok se mediji i javnost i dalje bave njenim privatnim životom, Dragana Mirković jasno pokazuje da je njena muzika i dalje u centru pažnje, te da će nastaviti da očarava publiku svojim izuzetnim talentom i energijom.

BONUS VIDEO: